Idag har jag ätid pizza

mums

jesus räddar er

Karolina Jörn har inte varit den snabbaste på att uppdatera sin blogg och jag förstår om era själar gråter på brist inlägg. Därför kommer jag, jesus, likt en riddare i en solnedgång och tar bort era tårar genom några improviserade men ack så innehållsrika textrader.

Nu blev jag precis störd i mitt flow av bajram som plötsligt baknade på dörren in till jesussal (iaf tillfälligt jesusal). Just nu sitter vi och äter upp karolinas kylskåp, något hon så oskyldigt gav oss tillstånd till som vi tog på största allvar. Nu ska jag dock umgås lite med bajram och kanske välta lite hyllor och slå sönder några vaser.

Glöm inte vem som räddade er i mörkret. '
det var inte profeten.

DET VAR JESUS.
Hej hej stackars blogg.


Jag försöker återhämta mig efter en stört kul helg med mat och film - och fick en jesus på köpet. Jag ska komma igång med bloggen snaaaart. Typ imorrn. Ha det bra sålänge.

Be right back.

BRB ska bara se en massa awesome artister som PRINCE, THEHIVES, ROBYN, JANELLEMONAE, FLEETFOXES med vin i kroppen. OH FY FAN VA FINT.Elllllllllå verlden!!:)

sitter och chilar i profetens lya hon och hennes vapendragare Annnnika körde hårt i ud igår så i nuläget så ligger annika och och tittar med förvirad uppsyn igenom bilder från igår och undrar vad som igentligen hände? Ignen vet dok säkert. Profeten är på toan och sjunger om små tjejer som bor i skogen med gröna hattar. Är ni förvirrade det är jag med....... Ska se på den filmen som handlar om en pojke som kan trolla vars föräldrar dör när hen e liten.....Nu letar han efter olika saker som en flumig skäggig man har bett honom att hitta för att sen köra mortal kombat Harry VS Voleboy
Som ni nog förstår så e det inte profeten som fått storhetsvansinne och börgat prata om sig själv i tredje person utan det är JAG som bloggar.

Jag och Anki kör.


Hejdå frisyr.

 

Nu drar jag iväg och klipper mig - vet fortfarande inte vad jag vill ha... Vi ser sen. Håll tummarna för mig.


Ni anar inte hur gott mat kan vara klockan halv 8 på morgonen.

Ni som vet - Det är ju för fan helt underbart att länsa kylskåpet på ingredienser.

Nononoshiin.

Har tagit mig en snabbis (snuskmänniskor som drar slutsatser nu) med Noshin. Vi fikade chailatte som hippa människor gör och babblade konstant tills hon tog första trappsteget in på bussen till gbg. Det var fint. Mycket fint.Hon är mycket fin hon också.

For you I wear this mask - at home I tear it off.

 

 

Varför måste man tänka 3 steg framåt? Det är ju inte mitt problem.

ÅÅH ni människor med fula hjärnor.


I want my friends to think I'm Awesome.Som sagt var jag och mina B-rudar och åt MEGA picknick på skeppan (läs med schteek röst).
Det var en fantastisk service med vinleverans (I brist på energi att hämta det själva).Frida schteekte lite mer en alla andra - vinet var "förtrÄÄFligt" om jag inte minns fel.Amanda fick lite psykbryt av de tre aporna Anders, Ove och Görans magi.Vi var hipster med såpbubblor, fantastiska såpbubblor som jag blandat och gav sisådär 5 bubblor på 100 försök.Amanda sola med kalas i munnen.Och Frida tyckte en segelbåt som åkte förbi var rolig...80tals Hitler hälsade på - jävlar vad han var cool.Våra bästa vänner: Herr Sol, Anders, Göran och Ove.HUR LURIG ÄR HON!? Smygpaparazzin.Amandas kalasansikte.Det var kalas, massa kalas. Och sen dansade vi till 60tals musik genom staden för att sedan ta oss till kalaspojkar (det skulle varit en helt fantastisk GIF här - men internet dissar mig. Hans fel - inte mitt). Helgrym kväll.
VILL HA NU EN GÅNG TILL FLICKOR.

Chillar med Andrey the Compadrey.

 

Jag vet att Annika är med på bilden men hon skulle varit det egentligen (men hon umgås för mycket med sin pojkvän). Men jag och Andree chillar med tre hyrda skräckfilmer... Varav de två vi sett hittills SÖG. Det sämsta vi sett, åh herrejävlar.

 

Men nu ska vi se the Rite med Anthony Hopkins, det kan liksom inte bli dåligt med lille Anthony (snälla snälla snälla Anthony).

 

Men vi har iaf fått i oss ett kilo godis var. Det finns alltid något positivt i det negativa (och det är oftast mat).Hattar, schkumpa och mustaschmannen.

Under gårdagen åkte jag, Amanda Tacoking och Jesus till Göteborg för att... jah... chilla. Så det gjorde vi och derpade runt - hade det liksom allmänt trevligt.

Vi tog oss sedan hem med några små ting (visar imorn) efter att ha missat tåget vi satt bredvid p.g.a. oengagemang i att skynda. Och där blev det lite förfest.

 

Det blev schkumpaaaa, DJ Wolf och evilplans för kvällen.

 


Sedan blev det Butler's (Med Jesus som underbar sugardaddy - bäste) där jag såg en mustaschman att ta med till bordet - det slutade med efterfest till morgonen i okänd lägenhet med okända pojkar.
Dansa till morgonen, cigaretter genom fönstret och mys i soffan.

Så vill jag ha mina fredagsnätter.

Efter Mustasch kommer regnet.


Så trött och ledsen över mitt huvud är jag nu -SÅÅÅÅÅÅÅ ledsen. Ska titta på Paris Hiltons BFF nu (riktig kvalitéts tv) och ta en powernap. Så ska jag spendera min förmiddag - AND I LOVE IT.

Vad har jag sagt?Att vi är grymma på att äta.Och att chilla.

Gårdagen var ännu ett bevis på vår millånga lista.

Living on the edge.Borde gått för längesen...

If this is what love is all about.boy come home from school to find his momma crying
he looks inside her eyes so blue
they sit down side by side she tells him the truth
she say last night i caught your daddy having ugh ugh ahh ahh ahh

she's trying to wrap her mind around it
she can't figure it out

if this what love is all about
you can count me out, baby count me out

(Foxy Shazam. Seriöst. Det är fantastisk. Lyssna på hela skivan.
Den nya också.
Och älska allt.
)

Tipexblå.

Fina naglar har jag nu faktisk, måla naglar och vara arg är bra - då blir man glad och cool. Kolla bara.


Fika med fåglarna.

Igår träffades jag och jesus på en helig fika med bröd och vatten efter att hon dagen innan råkat göra allt vatten till vin och välsignat oss med en baksmälla.Jag visslade dit några fågelbarn och bjöd dem på kaka. Det är sånt vi gör. Vi allsmäktiga människor.Sedan efter steksol bestraffade Jesus far oss med regn som slutade i översvämning på Uddevallas gator - de han inte visste var att om det är något som gör fröken Jesus glad så är det vattenpölar och översvämmade brunnar. (Look at that happyface!)Sedan så köptes saker, blandannat ett par riktigt snygga (snabba) solbrillor - jävlar vad hett.

Alla borde ha en Frida som väckarklocka.

 

Vakna i ett personligt kuddkrig med bildbevis.

Om det är något vi kan...

...SÅ är det att äta.Gårdagens picknick som påföljdes av
 • vin
 • stadsvandring
 • 60tals musik
 • mer vin
 • dansa på stan
 • Fest hos partypojkar
 • jäger
 • sanning eller konsekvens
 • bodyshots och hångel
 • mer jäger
 • snaps
 • balkong
 • allmänt massa fest
Bildbevis kommer senare när jag och min fru har slutat äta, se på film och ragea. Oh yeah. vi vet hur man spenderar en arg bakisdag.

Bakis? JAVISST!

Underbar dag/kväll igår (fått sötaste kommentaren ever på inlägget innan dessutom) med mina fina flickor!
Men underbara kvällar har en baksida, dagen efter. Så jag och Jesus som inte jobbar kör en kur av Yerba's fika och snacka om ALLT SOM HÄNDE! Bilder får ni när jag kurerat mig. Nu får jag skynda mig iväg!


En annan fjordfest.


Upp och hoppa nu blir det Picknick.Med fina flickor!

Om ni nu skulle undra...

...om varför alla inlägg kommer ut så glest - så är det för att mitt internet har fått adhd. Så jag passar på när det funkar lagom bra och jag inte har något annat för mig. Så... japp.Här får ni lite humor från internet. Internet ber om ursäkt - och jag skrattar.

Sunburnedskin.

 

Jag har chillat med mina jordgubbshörlurar och älskling walkman. Vi har det så fint tillsammans.


Jag vet, jag vet - du önskar att du var min man.

 

Jag var hemmafru idag, en grym sådan. Slavade i köket i timmar tills jag hade vit choklad i håret och väldigt mycket i magen.Och ja, jag vet - jag gjorde en grej av det. OH YEAH.

(Ignorera textslarvet)

.
Saker jag velat (och behövt) göra lääänge - men nu får jag äntligen tid till det. OH yeah!
Kanske klippa håret också. Har inte bestämt vad för frisyr än bara...
Nu vet ni spännande saker om mitt liv. Jag vet, jag vet - Jag är då så givmild.
Men jag är sådan, kan inte hjälpa att jag är fantastisk.
VARSÅGODA MINA MEDMÄNNISKOR.


Love is a thing for two, but there's always a cunt who can't count.

And not necessarily someone outside of the relationship.

RSS 2.0