DUMDUMDURUDUUM

Vi är fyra kvar på skolan. Vi är lite uttråkade. Jag väljer facebook - plötsligt hör jag julmusik och ser att det monteras en gran och alla skuttar fram och tillbaka. Ibland undrar jag vart jag hamnat - speciellt när Tove petar på mig med en julgranstopp.HÖGT SOM FAN.

Snabbis.

 

Ja det är precis som ni tror. Jag ska ta en snabbis med Frida, det måste man innan man åker iväg.

 

JA PRECIS - jag ska åka iväg.

 

Och då måste jag ha en hipstersnabbis med Frida (ja det är en fetish vi har).

En av livets största frågor.

Action Jeans.

Sitter på tåget hem efter den seriöst mest produktiva dagen på denna skolan någonsin, skrivit manus MINSANN, inför att öva i studion imorrn inför inspelningen nästa vecka. Jag är taggad. TAGGAD SOM FAN.

Men idag fyller mor min år och då skall här skrivas vers, göra chokladmousse, koka pasta och göra mördegsknyten. Ja. Jag är en fantastisk dotter. VAD GÖR MAN INTE FÖR MOR SIN? Hon blir säkert glad, lika glad som jag blir om två veckor typ, och i helgen, och nästa vecka. Yeeeeesh - good things ahead.

En pratglad man spelar arga fåglar på sin ipad.
Trodde han skulle vara business när han plocka upp den - ack så fel jag hade.Har på mig mina actionjeans idag. Because you'll get things done.
CHUCK NORRIS APPROVED.


On the road again.

Sitter på lé train med för en gångs skull tillräckligt många vagnar. Har med mig min dator för att kunna vara RIKTIGT DUTTIG HELE DAGEN. Ska planera klart inför studioprogrammet nästa vecka - problemet är ju bara att en av tre gäster PRECIS har hört av sig och sagt att han inte kan. FU.

 

Men men men men. Nu ska jag läsa om miljömötet i Durban.

 


The eternal sunshine of a spotless mind.
Boromir är orolig.

jag förstår honom.


SÅÅÅÅ.

Nu får jag väl tycka att designen är omgjord för denna gången. Vad tycker ni?Jag trooooor att jag är nöjd, men nu har jag velat som satan fram och tillbaka så jag vet inte.

Karolina ditt djupa fanskap - del 2.
Making changes.

Pillar pillar och pillar och nu är klockan stört sent och imorrn kommer bli fruktansvärt.

Det är inte riktigt klart, sista pluppen har inte fått klart sin länk - så den länkar fel. Men i övrigt så tar det sig.

Har inte bloggat så mycket idag på grund av det, satsat allt på designen... det är kult när man har ett segt internet.Detta ska va en gäspning som signalerar godnatt - så. Godnaaatt. (logik klockan 3.00 bitch)

Fredagen.FödelsedagsKALAAAS med cocolikör och sombrita. Var som en nostalgitripp med vänner man inte träffar på länge i ett hus man inte varit i på MASSA länge. Så kul dock - SÅÅ KUULT! Tack för kvällen fleckor!

Design for fan.

Ursäktar röran. Jag bygger om.

Och det kommer ta ett tag.

Karolina ditt djupa fanskap - del 1.

Fotade sönder i Stockholm, tänkte ni skulle få se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


B-Boy.

 

Tim Burton har gjort sitt bidrag till Macy's Thanksgiving Balloon Parade.

Jag vill va med, jag vill också se en gigantisk sak gjord av Tim Burton sväva över mig och skrika med stuffed Turkey i munnen. Men men - det får bli att titta på youtube med chips - funkar det också.


ÄNTLIGEN.

Nu kan jag ju fråga jultomen om varför han gör som han gör, skapa en debatt eller kanske fråga lite om hans privatliv - han svarar ärligt och snabbt och har massa tid framför datorn istället för i fabriken. Gud va skönt.

Detta har jag längtat efter.
How I Roll.

 

Denna kväll - Muchet trevligt fleckor. Muchet trevligt.

Alla har vi varit fjorton år.

En krullhårig blondie som fyller 19 och har ka-ka-kalaaas - dit är jag påväg med diverse kalastillbehör för att fira.


GRRRRATTISSS JESSICA - Nu skall det kalasas.

Helgfunderingar.Lé Student.

Ja de vart ju inte så många bilder, och kameran var fett sur efter mitt missbruk av den i Alanya - så bilderna är ett virrvarr. Men det var ju ett virrvarr.

Ett virrvarr av champangeglas, öl i buskar, sitta i bur, skrika till låtar, skratta, grina, dansa till "bird is the word", flaskor runt halsen, flaskor i magen, flaskor i handen, flaskor i väskan, pussar, kramar och satans bra.

Så satans bra.


Ulle har crazyface, jag är förvirrad.

Fjida gillaj lé jordgubb, och är fejkisnykter. (Pupillerna.)

Skyller stelt leende på vad frukosten bestod av.

Vuxna är glada och pigga, ungdomarna vill spy.Amanda-du lurar ingen med det där leendet.

Frida kliar Henriks skalp. Inget konstigt.
Studentmorgon - bättre än inga bilder alls.
Kanske var bra att inga fler togs av min kamera.
Hmmm.
Åh.
Jag vill ta studenten igen.

Nu så.

Nu var mina praktdagar med Alanya bilder över och funderar på om jag antingen ska gå över till vanligt bloggeri igen (sådär ni vet, detta har jag gjort idag) men utan kamera blir det svårt. Men jag vet i alla fall vad jag vill ha för kamera nu - ska bara få tummen ur och köpa den lilla älsklingen, och sedan antagligen gifta mig med den. Åh vilken fin framtid jag har planerat för oss, hoppas han tänker detsamma så vi kan samarbeta.

Men jag har ju lite mer bilder ni inte sett. Studenten? Balen? Bryssel? Ja, jag är ju lite långsam när det kommer till så sjukt mycket bilder som bör summeras. Jag får se mina barn. Jag får se.

Men nu är det skola. Research inför att vara programledare i studioprogrammet på öppnakanalen (jag berättar mer när det är dags) OCH DET ÄR SÅ MYCKET ARBETE JAG INTE FATTADE ATT DET SKULLE BLI. Men hohohoo - det ska nog bli bra tillslut. TILLSLUT BITCHES.


Vill bara återigen upprepa hur praktfull Fridas mustasch är - den är så praktfull att den delar med sig. Fantastiska Frida, med sin fantastiska mustasch.

Alanya - Dag 7 ½

 

Sista kvällen så var det viktigt med resturangmat och gratis drinkar (mer gratisdrinkar alltså).

 


Detta - ÄR SÅ INTE VI. Ville bara visa världen att ÅH HERRE vi är inte en formell familj. Detta stämmer inte. Det är såå fel.Wait for it...Ja resturangägaren, som Nicole senare stoppade ett tomtebloss i byxorna på utan att han märkte det, Nicole vill ju uppenbarligen kramas.Vi var inte alltid sams, det är något med mustasch och Jesus... och när Nicole försöker slicka på henne då..Missnöjda med vår gratis fishbowl - varför? För att vi inte trodde på att det var alkohol i.Så Nicole kallade på hjälp och de hällde i resten av vodkan i skålen. Mycket bättre.Frågan är om det inte var vodka i innan, eller så var flickorna bara exalterade. Mycket exalterade.Nicole försökte lugna Frida. Det gick sådär.Sedan sjöng vi kareoke. Inte Britney Spears eller Spice Girls som alla andra valde.Utan:

Med inlevelse. Stämningen var onekligen på topp i resturangen.Och detta är sista bilden från vår resa. Vår fantastiska resa. Med min fantastiska älskade familj. Det var nog en av de bästa dagarna i mitt liv - och bara för att jag delade det med dem. Puss på er.
Gode gud låt oss göra det igen.

Alanya - Dag 7

 

Kikin' Seaside sista dagen.

 


Amanda håller i sitt jädrans snuskande. SNUSKAMANDA.Nicole. Nicole får kallas snusknicole också. SNUSKNICOLE PÅ SNUSKBILD.Jag kallar detta foto: Kroppsdelsberget.ALLA STRANDBILDER ÄR JU SJUKT DIFFUSA. Men Nicole verkar nöjd.Vi byter miljö. Detta är nämligen Ulles exalteringsface över...VATTENRUTSCHKANAAAAA som var en av de två punkterna på hotellbeskrivningen vi krävde. (Den andra var All Inclusive dryck FYI)Frida - King of the World.Det var, seriöst, så här kul att åka VATTENRUTSCHBANAAAAA (ja man måste säga det på det sättet) - Jesus visar det väl.Amanda tog det som en tävling likt drickandet några kvällar innan och började putta bort lilla Nicole från VATTENRUTSCHBANAAAAAAN, spottade på Ulle och fes i Jesus ansikte. En sorglig historia det där.Men Nicole var rätt glad ändå. Rätt så glad.RULING THE VATTENRUTSCHKANAAAAAAA.Frida - doing it wrong.

Alanya - Dag 6

 

På dagen efter blev Frida blåsfisk på riktigt.

 

 

Och bubblade. Heletin.

 

 

Och skrämde lille Stewie.

 

 

Amanda snuska sig med öl och drinkar.

 

 

Och Ulle utnyttja Amanda när hon bada för att akrobera sig (det borde i alla fall vara ett verb).

 

 

Mina små barn plaskeliserar i pooooooleeeeen.

 

 

Stewie tycker Jesus är tokig. Jag tycker Jesus ansikte inte stämmer.

 

 

NU STÄMMER DET JU INTE ALLS!

 

 

I am the walrus.

 

 

Vad jag än sagt innan om att Jesus kickat poolside på olika bilder så var det fel - det är såhär hon kickar poolside.

 

 

MY HAND IS A DOLPHIN.

 

 

FRIDA IS A DOLPHIN.

 

 

Bara chillar.

 

 

Bara softar.

 

 

Bara groovar.

 

 

Jag. Jag vet inte vad som händer på den här bilden. Alls.

 

 

Vi flickor med MASSA SEXIG man i bakgrund. YUM.

 

 

Sweetie och Amanda - kickin' it.

 

 

Vi är goda vänner... fastän mycket olika.

 

 

Vi ville ta en liten fin parbild, blev bra tycker jag.

 

 

Frida i hatt.

 

 

Ulle i hatt...

 

 

Sista soltimmen nästnäst sista dagen.

 

 

Sa jag att Laser Turken jobba på hotellet?


Alanya - Dag 5 ½

 

EN kväll inne fick det bli. Familjen Awesome style.

 Fina flickor med turkmat i magen och cigg i handen... såhär fint va det en kort period till.Iförd fylleköpet från kvällen innan. Igor testade den också och skrämde skiten ur flickorna.Att sno med en limpa är helt normal. heeelt.. normalt.VEMVARESOMKASTALIMPAN!Ule försöker se derp ut. Amanda utklassar.Mer än en gång.Kanske till och med fler. Lägg märke till blåmärkena på benen och Ulles nyopererade armar.Ulle funderade på en tur på stan och gjorde sig klar ifall att.Limpor är bra till mycket.Limpan hamnade på norrlänningarnas balkong med ett hål igenom den, Amanda krasha på sängen, Ulle och Nicole umgicks med reseptionen och Frida chilla. Något sånt var det. Mmh.

Alanya - Dag 5Morgonenefterfrukost - pommes frites och vattenmelon. Och Amanda undrar fortfarande var hennes BH är.Hur ni kunde vara så pigga flickor, det är en bra fråga. Om ni inte börjat dricka igen..? Nicole...

 

Frida ville inte att jag skulle ta kort på henne - så jag tog 10.Ulle kör sexy på stranden. Mmmh YEAH.Chill.Nicole försökte hålla igång hjärncellerna med korsord, något vi alla försökte oss på under resan. Det gick åt helvete, det gick okej på resan in dock.


Amanda cuddlar med knän. Ulle säger nej nej nej nej.Öhm. Vad händer? Vad är det där?Ja men jaha, det är ju ett människo tåg jag tagit över.Hur jag gjorde det? Jag dränkte Frida.POOLSIDE.

 

Frida hade köpt en leksak. Den var... populär. Det blev så mycket käbbel i slutet att vi knappt prata.

 

 

JUDAS KICKIN' POOLSIDE.

 

 

JESUS KICKIN' POOLSIDE.

 

 

AMANDA KICKIN' POOLSIDE.

 

 

 

SMÅÅÅÅ BARN I POOOOLEN.

 

 

Frida fick inte han sin leksak ifred.

 

 

SNUSKULLE.


Alanya - Dag 4 ½


Ut från the Strokes. Andas, vatten, kramas och ladda för nästa klubb. Ja. Det är så vi rullar.Havana Club - bartender som ville vara BÄSTA VÄN med oss.Alla som inte dansar är våldtäcktsmän.DUMTSCH DUMTSCH DUMTSCH DUMTSCHHur mycket ansträngning krävs för att inte visa rätta berusningen? HAR NI DET SOM KRRRRÄVS! typ - nästan iaf.DANSADANSADANSADANSADANSADANSADANSADANSA.Amanda... vad... Vad gör du under bordet. Alltså. Seriöst - jag kommer inte ihåg?Sanningen går inte ibland att dölja.Indianen och spikey. Bäste bartenders. Bäste.

 

Amandakonst. Alltid så vackert.

 

 

Nattensbilder, blir censur - denna var mest okej för de sista fyra timmarna. Men för att visa hur förbannat awesome det var så har ni denna bilden.

 

 

Resten va liksom suddig.

 

Små barn. Det är så man festar. Se och lär. PEACE.


Alanya - Dag 4


Det fanns massa katt på hotellet. De bodde där, tillsammans med pensionärerna, ungarna och de fulla ungdomarna.
Vi bodde med dem. Tillsammas med gratisdrinkar och cigaretter. Som djur. Vi hade inget hotellrum - ohnej, vi bodde på mattorna med katt. Eller? jo.Katt hata mig... Ville aldrig leka eller följa med ut på stan.

 

Stewie med ett lite lurigt leende. Hon hade fuffens för sig.

 


Typ här. Ja. Vår Stewie dansade till barnprogramsmusik med alla barn och lekledare. Vi va stolta föräldrar, hon följde inte med så bra som de andra barnen - men hon gjorde ju i alla fall sitt bästa.Amanda var stolt över vår Stewie. Jag försökte be henne att sluta dricka då hon skrämde barnet, men hon var bestämd. En mycket tragisk historia egentligen.Vi andra försökte dricka  med måtta - vodka lemonade var drinken på hotellet. Alltid. ALLTID. alltid.Det finns en bild innan denna, men då är saker i annan vinkel - sånt snusk får ni inte se barn. Detta är en familjevänlig blogg.Amanda försöker visa sig nykter, Ulle... hon sprängs.

 

Jesus gör sönder mitt ansikte. Minen på bilden höll i sig hela resan - det var inte så många som prata med mig...Jesus var arg här, och jag var dekapiterad... kommer inte ihåg varför. Men det finns ju bara två självklara alternativ:
1. Jag sa: "vilken fin fakemustasch"
2. Nicole sa: "Karolina har haft nattliga äventyr med din mustasch"

Hm. Jesus vilket var det?

 

Amandas tragiska alkoholism fortsätter. Lille Ulle skojade och sa att hon kanske kunde dricka hela glaset - Amanda tog det som en dödsutmaning.Vi började se hur vår dysfunktionella familjesituation påverkade lille Stewie. Hon trodde att hon kunde försvara sig mot oss med ninjakicks - annars skulle vi röva bort henne eller ta hennes cigaretter (jag vet jag vet... vi borde inte låta henne röka - men ni ser ju vad som kan hända. Det är värt det, lita på det.)Judas försökte vara sansad vid bordet. hehe... lyssna verkligen på den meningen... eheheh. he.Jag fick awesome drink. Jag var exalterad. Överexalterad. Så exalterad att mitt ansikte exploderar och kom tillbaka från tidigare dekapitering."Så full är jag inte, det är normalt att föreslå kattkidnappning."FETT FULL TAXI. Köra lagligt? Nej nej, det skulle jag inte föreslå.Kickin' in the backseat.Dags att beställa drink på the Strokes. Amanda är fett seriös.Jesus och Judas tyckte inte reklamen sköttes väl för klubben. Så de tog över.


Blow job och ecstasy.Dansa vid bordet. Vi var inte våldtäcktsmän.Inte Jesus eller Judas heller.Tydligen var någon annan det. Amanda blev lite små sur.KABLAM.Jag kastade ett sugrör på Jesus som fastnade i håret.
Hon blev ledsen. Judas blev som ett barn på julafton. Stewie skratta.Lé Retard.Frida visade sexyposes hela kvällen för att få gratisdrinkar. Skitjobbigt - alla va på henne hela tiden, fick ju liksom aldrig prata med henne.

Sedan gick vi från the Strokes...

Alanya - Dag 3

Kollar ju som sagt igenom dag för dag mina bilder från ALANYAAAA. Och det är liksom inte så väldokumenterat varje dag. Både på grund av att vi turades om att ha med kamera, och diverse baksmällor. Men jag gillar den här dagen. Det behövs bara tre bilder för att sammanfatta.Bild 1: Dagen efter dagen före som skall återigen bli dagen före. Amanda väcker oss för att hon tror att vi blivit bortförda av turkar i sömnen, och sedan fortsätter att grymta resten av powernapen - jävlar vilken powernap.

 

Bild 2: Ett tydligt bevis på att powernapen funkade - eller att Jesus är som hon är... Hon tyckte inte om middagen, så hon protesterade tydligt - innan vi drog ut på en runda i Alanya igen. (eller så ville hon bara ha ett konfettiregn)

 

 


Bild 3: Hemma från rundan och finner detta norrländskavraket i Amandas säng - vi piffade upp honom lite. Sisådär 4 på morgonen.


Alanya - Dag 2


Vår frukost. Bestod framförallt av: CHOKLAD och... CHOKLAAAAD.


JESHUSH ÄLSHKAR SCHOKLAAD - så mycket att den skall spridas. I ansiktet.


 

Stewie är ett barn. Som gillar choklad också. Nästan mer än Jesus. Stewie äter mer än... än... än hon leker med chokladen...

 


Familjen Awesome innan första seaside kickandet, oyeah - vi är stört bra på gruppfoto.


Gå till seaside LIKE A BOSS. (tryck någonstans mitt i och titta på bilden.)
TuristStewie orienterar bland tomma stolar. Bästa platsen skulle bli vår.Taggad? TAGGAD. Vi skuttade som glada små irriterande ungar minst halva vägen.Jag kände mig fett glassig, och hade med mig strandaktiviteter som skulle kunna ha räckt i 1 månad.
Man ska vara aktiv, det är ju inget flickrum - det är ju en semester.Första alkoholhaltiga drycken på resan. Tid: 10.10.Stewie visar upp sina biceps - KABOW!GLASSIGT. EN bild med alkoholhaltigdryck som inte innehåller lite dreggel i mungipan och koögon.. nej så illa är det kanske inte. Eller jo.Lunch: KAKA OCH VIN. (socker och kiss)KICKING POOLSIDE BITCHES.
(drink 5, klockan halv 1)

Alanya - Dag 1

 

SÅÅÅÅ satt vi på bussen och tuffade till flygplatsen.

 


Det enda tillfället vi var duktiga på att dokumentera samtidigt - sen var vi ju för upptagna!Alla var pepp. Frida var blåsfisk.

Nu är det dags.

De närmaste inläggen kommer vara ALANYA BILDER. Jag har äntligen fått tummen ur stjärten så att jag kunde börja redigera - TAR FETT LÅNG TID. Men värt det, åååååh - så värt det.

NI ÄR VÄLKOMNA!

Kalla mig en lömsk bildtjuv.

Nu snor jag bilder igen, från Jesus med sitt fotografiskagenisnille.

Hon har nämligen coola bilder på oss tre gamers, vin och tvspel som sagt - vår f*cking kopp med te.


hyptod.

Hipsteryourself, eller gör dig själv typ i denna dressup grejen.. heh.
Ja det kan man bannemig göra vid tre på natten, när man liksom vill ha en stund av kreativitet. Ah vad jag är produktiv.

Are you Impressed? I AM impressed.pojk/flicka


Där ser du Andrey.


Kärlek.

Chattar med Nicole. Dumma dumma Nicole som åkt iväg till Amerika. Säger att jag saknar henne - hon skickar två bilder till mig.

 

 

Jag är ju uppenbarligen kär i henne.

Den andra bilden visar det med, men den behövs censur på. Så det får bli någon annan gång... hehehe.

 

 

Kom hem nu Stewie, det här långdistansförhållandet i familjen Awesome funkar ju inte!


Vin, tv-spel och en värld värd att f*cking dö för.De är fantastiska. Andrey, du är fantastisk för att ha visat oss detta.
De i videon är fantastiska för att ha skapat detta. Det var som att resa i en värld man bara vill vara i klockan 2 på natten med lite tre apor i handen och panacotta i magen. Det är fint. Så fint.

Busy life.

HEJ HEJ HEJ HEJ

Är hos Jesus så kan icke uppdatera för jag har för trevligt. Imorrn skall jag dricka vin och kötta zombies. HEJDÅ


Tänk detta kombinerat med att inte kunna fota. ffml.

internet memes - Things to do when the Internets down.


Tuffsilufsimufshikatt.

Jag vill ha en lite gossekatt. Saknar lille gossekatt. Han var så varm och luden. Vill ha katt att gossa med. Ge mig en katt. Eller bjud hem mig till en katt. katt. KAAATT.

 

 


true story.

internet memes - How Insanity Wolf Likes His Eggs in the Morning

 

Vad är ditt problem? Jag har stoppat i mig så mycket ost, marmelad, kaka, brödbullar och te jag bara kan. Jag har till och med ätit chips till kvällsmat för din skull! VAD VILL DU AV MIG!? Du ska bara ta och ta och ta, och jag bara ger och ger och ger. Vet du vad? Fan ta dig. Du kommer ändå att dö innan mig.

 

oyes. jag gick så långt bitch.


Killen är ju fantastisk.

Andree berättar att ja - nörden (NÖRD ÄR NÅGOT POSITIVT SÅ FU) day9 har spelat Amnesia igen. Inte bara en del - UTAN 4! Kommer inte kunna sova... måste... titta... kommer... dö... ååååh -
MEN SÅ BRA ATT DET INTE GÅR ATT MOTSTÅ.
Att han är såå het går ju inte heller att motstå mmmmhmmm yumyumidumdum.

Hipsterfika.


Har filmat som en idiot hele dagen, så nu förtjänar jag lite snygg-jesus.
Snygg-jesus oh hipsterfika på typ Fröken Olsson.
Ohjaaa, that's the way to do it bitches.

Ska nog skaffa stora glasögon, fjällräven ryggsäck och möstrad halsduk också - tänkte faktiskt på det innan alla andra gjorde det.

combo.


Livet cirkulerar runt sängen.

rage comics - My Life Revolves Around This Bed


Blev inspirerad av Jesus - vad annars?

Hon skrev att hon läste igenom sina gamla blogginlägg. Vad gör jag då?

Läser igenom hennes gamla blogginlägg.

Och jag blev alldeles nostalgisk - om man nu kan säga det om något som hände för knappt 6 månader sedan.
Jag vill ha sommar med familjen, dricka vin, vara vaken hela natten och bara göra massa saker man inte får så att man missar soltimmarna på dagen för att kunna ta igen sig - och börja om igen.

Jag vill vara solbränd med sommarklänningar och sitta i möbeltomma lägenheter med massa vänners sovsäckar på golvet.

Jag vill träffa nya vänner och gamla vänner, och hamna i hus jag aldrig sett förut med korkade kortspel.

Jag vill sitta på stentrappor barbent trots det är lite för kallt och skrika till Satan i Gatan och Kom igen Lena.

Sitta med en öl under värmelampor och dansa segerdansen efter jag gått runt hörn.

Dansa robotdansen på ett berg och äta så mycket ost att jag kan sprängas.

Kramas och pussas och dansa tills huvudet nästan sprängs.

Fy fan vad jag längtar efter en repris, fast på ett nytt sätt. Puss.


Jag snor mig en bild från jesus. För vi ser så lyckliga ut. Så jävla lyckliga inför en kväll fylld av vin med små underbara filurer jag kallar familj.

HEJ

Jag är så stressad att jag förpestar Ina och hippie-Niklas liv av bara fan. Det är så SATANS mycket att göra. Ville bara säga det. För att ni ska veta - för att ni vill det. Jag ska ta med er ned i fallet.skulle mycket hellre haft en señor nacho med en liter vin. trevligare än matlåda och stress.


vem.

vem fan sa att det var okej att du inte skulle va här?


Gode gud jag höll ju på att glömma.

Jag dör.

När Enrique Iglesias skulle sjunga playback (såklart) på någon show så var någon tekniker jävlig och spelade in hans röst genom mikrofonen Iglesias själv inte visste var på.


Tack Anki. Jag gråter så mycket jag skrattar.

Små barn.

 

Vi fyllde tillvaron igår med ALLA Resident Evil filmerna, och en grym kille som håller på att spela igenom Amnesia. (Btw dudes - han fortsätter imorrn) Även proppat i oss sjukt mycket chirre, choklad och nattpromenader.

Det är alltid trevligt när vi samlas små barn - alltid så stört trevligt.


Barn.

Hälsar på systrar och deras små barn. Det utlovas fika = jag är lycklig.

 

 

badass.


Dollface.

Igår blev det spontanmaskerad (ja ordet existerar i ordboken, det är en spontan maskerad.) och jag var docka tillsammans med den äldre dragherren (dragherre är också ett ord - lite könsförvirrad herre) och en Ina (från finland  - ni kan gissa vad det innebär) som var täckt i glitter och flor.

Satan så trevligt. Mycket trevligt. Vi var i kungens huvud på andra lång (JA jag är hipster) och drog runt på stan och träffade andra inte nyktra individer. Innan spårvagnen gick stod jag och Ina och skrek om mat. Det var också ett fint moment. Detta är lite osammanhängande - likt kvällen.OhYEAH

Glammuttor.

Ja. Det finns. Det finns någon som gör smycken som ÄR glammuttor. Tänkte att ni behövde veta. Om ni vill så kan ni köpa det här.

Ser på Simpsons bitch.

internet memes - Rage Simpsons

hehehe.


Jag har ändrat kulören.

Har varit hos frisörjäveln i 4 timmar. Aldrig vetat så mycket om kändisar förut, Kelly Clarkson har tydligen blivit mobbad av Christina Augilera för att hon va tjock och Mila Kunis namn uttalas Me-lo Koo-nis.

 

Jag vet - sjukt bra information. Borde gå till frisören oftare - för er skull åtminstonne.

 

 

Färgen skulle ju bli orange då. Japp. Men så mörkt är det inte. Det är bara kameran som vill det.

 

Jag har gjort en gif med bättre upplösning för att ni skall se hur det egentligen ser ut.

 

 

ja. det är jag. i alla fall hårfärgen... nej. det är jag.


Our eyes fell to the floor. Your eyes and mine.

 

...


Don't dare wash your hands. We both know they'll dig up dirt again.

 

 


Kamera sönder = det blir cambilder på mig och juice.

Men jag har bilder som bubblar på datorn, ska se till att fixa till det imorrn för att jag är så satans snel. Ska pilla. Massor. Så där med bilder pch text. Mmh. Sådär djup. Det ska jag va. Nu också. Hejdå.

Hur bra är människan.

Jag säger: dålig dag.
Sven Niklas säger: choklad, skjuts hem och ett paket.

Fy fan va fint.Nästan lika fin som bilden. Nästan. Mmh.

.


Åh åh min älskade Lovis.en liten tårta.

RSS 2.0