hår hår hår.

 
Nu skall jag dra till göteborg för en efteriddag på liseberg med mina awesomes. Vi ska leka, och äta chips - och sen kanske det ska bli öl på kvällen. Man vet inte. Det är bara bra nu. Bara bra.

Midsommar.

Midsommar var som det skulle vara. Äta, dansa, dricka, familj, vänner, lekar och sommarstuga.
 
En bild säger mer än tusen ord: här får ni typ 800.
 

Herrejösses.

Har redigerat i 4 timmar nu. Dags att sova.

Ni vet sånt där hår?

 
Jag färgade det.

BACK ON THE TRACK.

 
NU. Är jobbutbildningen klar. Jag har skolan fixad inför hösten. Har fått lägenhet. Och ska fira midsommar på bästa möjliga sätt. Jag är så glad. Så förbannat jätte jätte glad.

Kalla mig gourmand.

 
Sitter och firar att jag är färdig med jobbutbildningen. Fantastiskt gott är det. Har inte bloggat på grund av det också. Inte att jag bara ätit, utan haft utbildning. Är så vuxen. Ska kolla lägenhet om ett par timmar. HÅLL TUMMARA.

Bada bör man.

Herregud frida har fabulösa bilder från kvällsdoppet i fontänen. Så vackert såååå.


Denna helgen.Jag har haft en riktigt jäkla bra helg. En riktigt jäkla bra vecka till och med, men den toppades av med perfektion.

Jag har druckit öl och sett på fotboll, spelat "jag har aldrig" mitt i natten på ett ställe jag aldrig varit förut, suttit på balkonger under filt, sett på nazifilm och lagat makaroner, sett nya lägenheter, blivit full i en park, badat i en fontän, ramlat och förstört knäna, sovit på konstig madrass och ätit bakispizza. Pussats och kramats har jag gjort också. Massor.

Men kameran fick inte va med så mycket. Lille telefonen orkade fånga lite i alla fall.


Det där med att sova "förståndigt" är inte min grej.

Vaknar halv 8, kan inte somna om på ett par timmar. Somnar och vakna för en timme sen. Nu ska jag kila till staden. Skall umgås minsann! Och sen skall det kollas på lägenhet. Vi ses sent - då kanske jag redan har ett nytt hem.

Hipsterhäng.

Kommit hem nu efter att ha hunnit med helt stört mycket på en dag. Avlider dock av trötthet nu typ. Men först måste ju ni få se vad jag och mina hipsterkvinnor gjorde kvällen till ära. Det var den godaste pestopastan på jorden, glass, virka (hipsterhäng var det jah), planera liiite och improvisationsteater. Grymt faktiskt. Jävlans grymt.


roadtrip.HUR glad är nicole när hon skall hämta pojk på flygplatsen?

Goddagens goddagens.

Jag vet inte vad som flugit i mig denna dag. Men jag har fått gjort typ allt och klockan är den tiden jag brukar vakna. Jag är stolt, så jag tänkte skryta lite, lite så jag jobbar - ajjemen. Nu ska jag åka bil med Nicole för att hämta hennes pojk på flygplatsen, och sen är det möte/middag med min göteborgsflickor. HEJRÅÅ


Ni får leva med det.

Nu kommer det bli instagrammade bilder. Mycket sånt. Det är kult. Så det blir så ett tag framöver. Nu ska jag se på film och sova - tidigt säger ni? Då säger jag att imorrn är det dags att ta tag i sitt liv. Och då måste man sova. Sov gott små barn. Sov jävligt gott.

 

Ska drömma om hår. PUSS GODNATT


Vi dricker såndär öl.


Tågblogga.

Fika nummer två blev i turbo så ingen fantastisk mobilbil... det gör mig ärligt ledsen. fy fan vad jag älskar telefonen.

Sitter på tåget och avlider av värme, de sparar tydligen in på airconditioning - bra val säger jag. ska ge den där noshin en svettkram när jag ser henne. Var ju så längesen - hon förtjänar det. Ni får en bild på öl sen. var så lugna.

fika nummer ett.


Dubbelfika idag som idag.

Nu drar jag mig till Gbget i min dagsskrud för att först fika med Julia och senare med Jesus och Stewie - mycket trevligt sätt att spendera sin dag på. Nu missar jag tåget som går om 14 minuter.FamiljenAwesomeKalas.

 

Förr förra helgen - då jävlars samlades familjen för vindrickande, derpande och dansande. Helst skall det vara utomhus.

 

 

Amanda var helt förvirrad över tillställningen.

 

 

Jesus var bara allmänt glad trots Amandas förvirring och bestämde sig omedvetet för att skymma stewies huvud.

 

 

Jag misstänker att Stewie kletade snor på Jesus som hämd, något som inte uppskattades.

 

 

Se. Se hur Amanda laddar för att säga något riktigt kränkande och snuskigt till mig.

 

 

Något jag icke uppskattade. Se hennes njutningsmin.

 

 

 

SEDAN KOM JUDAS MED OST.

 

 

Då skulle Nicole berätta sin bästa fräckis.

 

 

Det va kult tyckte jag.

 

 

Det tyckte inte Amanda.

 

 

Det va skoj sa Judas.

 

 

Du har fel sa Jesus - och fick en hand i ansiktet.

 

 

Alla var glada att ulle kom till stan.

 

 

Nej. Vi hade inte ringt varandra på morgonen.

 

 

Bosse the boss kör boobgrab när han får chansen på lille Stewie.

 

 

Jag tror Frida släppte vind.

 

 

Bosse the boss äter Stewie när vi råkade titta bort för en stund.

 

 

Stewie didn't mind.

 

 

Min familj...

 

 

...är bäst på att derpa.

 

 

OST

 

 

Holger kom. Var förvirrad av all den kärlek Jesus överöste honom med.

 

 

Dom skulle flyga.

 

 

Så det gjorde dom.

 

 

FAMILJEN

 

 

AWESOME

 

 

KAN

 

 

POSERA

 

 

Sedan antastade jag stewie?

 

 

Sedan chilla vi i ett hörn.

 

 

Och sedan kom Nicolina till vår välsignade plats av vin och ost.

 

 

Sedan drogs det till krogen. Där dansades det, där pussades det och där kramades det. Som det ska. Perfekt.


Fika bör man

Annars dör man. Även om man dör lite för att inte alla awesomes är med!


Jag har ju blivit modern!

 

Skaffat ny telefon, instagram, surfar med mobilen och kan ta kort med den (ja. detta är helt nytt för mig) och har skaffat mig dipdye. För att jag kan. Och för att jag har en personlig jesusfrisör. Japp jag bloggar dessutom från mobilen nu. Booyaaaah.


Frufrufrukooooost.

Man vet att man är ledig när man äter frukost klockan 14, och frukosten ser ut såhär.
ÅH DET VAR SÅ GOTT OCH DEN ÄR REDAN SLUT. Men inte kaffet. Den skall följa med ut på balkongen.

Vad som pågått det senaste.Inte så mycket ord, tyckte de 172 bilderna talade för sig själva. Kom och dansa med oss.

MIN HOLGER TAR STUDENTEN!Grattis på dig min fina fina partyholger! Må alla dina fyllor framöver vara fantastiska och utan spyor!

FESTFESTFESTFEST.

Idag tar Holgelicious studenten och ja har avslutning och det är trägårn ikväll, igår var det picknickfestival och timbuktu och hard rock café, och imorrn är det anki och smögen. Det är mycket nu! Så satans kul, men inte mycket tid till att ta mig hem och sova. MEN ÄRE FEST SÅ ÄRE! Ska recapa hela veckan, och förra veckan till helgen. VILL JU BERÄTTA OM HUR FANTASTISKT KUL JAG HAR! Mitt liv rullar, det rullar fint gör det. PUSS.


Nu dör jag.

Om en timme kör vi. Ojojojojoj. Tur att mina balföräldrar och bebis kommer. Ses en annan tid - PUSSDÅRÅ

Sitter och övar.

Övar tal, övar sång och det pirrar i magen. Oj oj vad det pirrar i magen. Det ska bli kul, kul att vara pretto och kul att sjunga och visa film. Och så är det ju sista grejen i skolan, och det är satans kul. Nu ska jag läsa mitt tal för hundrade gången och renskriva, och sen öva låtarna med Julie några gånger till. Det är ju gratis att komma in ikväll, så kområ.


KOMNURÅKom och titta på när jag är attentionwhore på götaplatsen 17 eller har filmfestival 18.30 hohohoho så sjukt nervös man kan vara.

R.I.PEn världtragedi mina vänner. Skall gråta mig till sömns denna kväll.

Min finaste derpfamilij i världen.

Sitter på tåget och kollar igenom bilder från helgen och blir fan alldeles varm inombords. Jag har de bästa vänner i denna värld, kan inte fatta att jag har sådan satans tur. Och kan heller inte fatta hur kul man egentligen kan ha med er, det är ju helt utanför detta universum. Skall visa massa bilder senare. Det kan ni lita på.


FÖR MYCKET SOM HÄNDER.

Fest förra helgen med bilder som behöver visas upp, bilder från balen som behöver fixas ihop OCH BILDER FRÅN DENNA HELGEN SOM BEHÖVER FIXAS IHOP! Föööör vi hade familjen awesome fest. Och det var så kul och så fint. Jag skall berätta när bilderna innefinner sig - imorgon antagligen!

Mina dagar sen vi hördes sist kära vänner:

Torsdag: Övar inför festivalen, träffar jesus, träffar jesus syster och moster, dricker öl, dricker mer öl, sen kommer nicole från USAt ohc då dricker vi lite öl till.

Fredag: Bakfull i skolan, övar lite till, träffar jesus, fikar megatårta, åker till liseberg, glor på skatepojkar med nachos i käften, pratar (skriker) med helium, spelar på chipshjulet, köper chips trots att vi dör av mättnad (äter dom), färgar mitt hår, åker bräda, ser på fight club och däckar.

Lördag: Familjen samlas, först fika, sen vin, mer vin, mer holger, mer nicolina, mer sentimentalt, mer cigaretter och öl, trägårn, mer dans, mer folk, mer puss, mer kram, kundvagn, kundvagn välter, efterfest, skogsvandring hem, somnar 8.

Söndag: Bakisdag, harry potter, pizza, skräckfilm och hejdå till bäste amanda.


Som sagt. NÄR FAN SKULLE JAG HA BLOGGAT? VA? VA! Nejuste.
Här har ni min familj. Finare har jag då aldrig skådat.

RSS 2.0