Bokmässebytet.

 
Detta och två singerade böcker till, Jonas Gardells och Martina Haags, jag gick crazy. Testa allt. Och ett fint zombie porträtt. ETT JÄVLIGT NICE ZOMBIE PORTRÄTT.

Bokmässehelgen som sådan.

Bokmässan har tagit slut, och även fast det varit sjukt kul och intressant - så är jag klar att den är över. Det gick från JAAA BOKMÄSSA till fan för dödsmässan.
 
Så sjukt mycket intryck, så sjukt mycket svenska kändisar (guillou, berghagen, körberg, gardell, levengood, brynolfsson, grönvwall, haag, transströmmer och blablabla - trodde aldrig det men man slutade till och med bli särskilt förvånad tillslut), så sjukt häftigt att få representera TID för liv, så sjukt bra att bryta upp mässan med alkohol och brudar och jah - så sjukt jävla mycket böcker.

Fredag:Blev intervjuad och spenderade tid i montern. Kändes stort om jag ska vara ärlig.
Tittade på seminarium, titta på böcker, samlade på oss godis, spelade död i skolans monter och träffade Anki till min megalycka.
 
 
Efteråt blev det pizza och öl. Det var ett måste.
 
 
Experiment utfördes vid bordet. Evelina hörde saker i ölglaset. Anki också tror jag. Jag förstod inte.
Kvällen spenderades på ett par ölhak på andra långgatan (hipsterstyle) och jag fick även säga hejrå till Tove som åker på Europatripp nu. Lite avis. Vill åka igen.
 
Lördag:
 
 
Fruktansvärt dålig bild, men fick sitta längst fram på Jonas Gardells seminarium. Det var faktiskt helt fantastiskt. Han var helt fantastisk. Fick prata med honom och få en singerad bok också. Var höjdpunkten under hela bokmässan.
 
 
Maja, Jennie och jag sket i könsnormer och gick in på herrtoaletten - vilket resulterade i en arg dansk och sassy Maja.
 
 
Blev intervjuad och spenderade självklart tid i montern även denna dag. Fick mer respons och det kändes så bra.
 
 
Mamma var där och bestämde att vi skulle åka upp till heaven 23 och dricka champange. Så det gjorde vi. Vid mor och fars bord.
 
 
Efter det var det fest igen. Finfest med Tacos och vin och kaffebaileys. Ladylike. Jävligt fabulöst.
Men jag kallade kvällen kort efter bakfyllan som satt i och åkte hem till pigg och glad pojk.
 
Söndag:
 
 
Funderade nästan på att skjuta mig på morgonen för att sluta vara så trött. Men jag tog mig iväg mot ALLA odds.
 
 
Men jag bestämde mig för att göra på mitt sätt denna dag. Såg rockfoto seminarium, köpte böcker & fin fina skrivböcker, spenderade mer tid i montern med en helt bara sådär sjukt bra människa ur boken och blev avtecknad som zombie på serietorget.
 
 
Avslutade med att hälsa på Christer som ville kramas (det ville jag med så det var lugnt) och sälja bok - så jag köpte bok och pratade lite med den fine herren. 
 
Sedan fikilura jag med Evelina på STURBUCKS och pratade snusk och så. Som man ska en söndag eftermiddag. 
 
MASSOR och bra. Men aldrig igen. = Bokmässan.

Bokmässan dag 1.

 
Allt var hur kul som helst. Seminarium, sushi, häng med Berghagen och Transströmer och massa gratis godis. KULT.

Godkväll.

Busy busy busy, först igår med den mest intressanta skoldagen (bara kreativ skrivande hela dagen - boyaa) och sen åka till göteborg.
 
Varför?
 
För att säga vi ses snart till bäste Wolfie. Det var konstigt. Vi insåg att detta kommer bli det längsta vi varit ifrån varandra på typ 4 år - makes no sense.
 
Det var mer konstigt än jobbigt. På bussen var det bara jobbigt.
 
Tack o lov kommer en förbannat fin kille som ett telegram till min dörr med chips och skägg. Så kunde jag se det hela lite ljusare! Det är ju nästan som Bengtsfors som min mor sa. VI SES JU SNART FÖR TUSAN! Och så får jag se en till familjemedlem samtidigt. Finare än så? NEJ DET FINNS ICKE.
 
 
Kommer sakna denna vackra människa.

Älskar internets personligheter.

En killes fantastiska resa:
 
http://mustachen.blogg.se/

Ååh.

Förstår inkentinken. Har ingen feber men kroppen har bestämt sig för att ge mig en liten joyride som det egentligen inte är så mycket joy i. Mitt skelett känns som glas, det känns som jag sträcker mig om jag bara lyfter ett glas och jag har bara så jävla ont. ÅH. Blir sur blir jag. sur. SUUUUUR. ÅH. ARG.
 
 
Så jag gör ragecomics istället för viktiga saker. För det är viktigt. På sitt sätt.

Bohuslänningen.

 
Inför detta års bal med holger sökte jag igenom förra årets, och kollade upp bohuslänningens arkiv av bilder från bal och student. Och där hittar jag bilder på mig och mina fina flickor som jag inte kunde låta bli att spara på min dator Tyckte det var skojigt, en tripp down memory lane liksom.
Stewie.
 
 
THAT GUY.
 
 
Bajram.
 
 
Stewie.
 
 
Tycker det var lite skojsigt det hela. Då studenten var så förbannat bra. Tripp ner för memory lane såhär på söndagskvällen. Japp japp.

kult.


hej

Nu ska vi bli fulla och sådär. stör heöst inte små barn. PUSS

Vår baby Stewie fyllde år.

Vi hade för första gången på riktigt ett sofistikerat coctailkalas för att fira vår Stewies 20 års dag. Vi gjorde drinkar, laga tacos, såg på sex and the city och gick på nattliga äventyr. Sådär fint och tjejigt som det också skall vara ibland. Allt för att vår bebis skulle vara lycklig.
 
 
Fabulös kvinnokväll.

Spontant öldrickande.

 
 
Den tolfte juli efter jobbet fanns det inget annat än att ta en öl eller två på lillördagen. Det slutade i lite mer än bara ett par öl, men det smakade fint och fick oss att rulla runt i staden. Dagen efter skapade Holger pizzakonst så som man skall en bakismorgon. En såndär sommarkväll där man kan vara precis sådär spontan som är så förbannat fint. FÖRBANNAT FINT.

Maskeradens godbitar.

Jag insåg ju snabbt attt jag var tvungen att plocka ut några godbitar från maskeraden också.
De där bilderna som bara är för fabulösa för att inte granskas noggrannare.
  
Titta och njut av bilderna från WTF-land, där inget makear sense.
 

 
Känner inte att jag behöver förklara mig.

Maskerad.

 
Lite mer än 4 timmars fest fångad, med ett foto var trettionde sekund. Det var maskerad/inflyttningsfest/amanda är hemma/bara kalas i min lägenhet när vi kom hem från eurotrippen i slutet av augusti.
Alkohol förtärdes, golvet dansades, lekar lektes, kramar kramades, toapapper kastades och festen festades. Jävligt bra kväll, ser fram emot en till lägenhetsfest imorgon! Enjoy.

Glamorös förfest.


Dags att ta en tripp till Frisören.

Har nu framför mig en tre och en halv timme hos frisören. Hon är nogrann min frisör, så att det skall bli bäst.Vet inte ens riktigt hur jag vill att det ska bli. Kanske låter henne latja lite. Men nu är det i alla fall Hej då blått hår som gäller - Jag orkar inte ta hand om dig hela tiden!
 
 
Jag tycker det är dags att klippa oh färga lite... liiite.

Hillbilliefeshtival.

Den 7 juli var jag på den minsta men samtidigt mycket trevliga festivalen. Den var gyttgig, regning, en hel del alkohol och en massa kalasmänniskor. Mitt ute i ingenstans, det fanns för fan får där - där var det fest.
 
 
Jag tappade mina skor i dimman. Det var smärtsamt stundtals. Men det var äkta festivalfötter.

Gbgkalaws.

Dagen efter balen i slutet av maj så åkte jag och Holgerboi till Göteborket för att fira alex födelsedag och kalasa med Jesus, Lillemannen och Hermelinen. Så fint så. Utomhuskalas i Jesus och Lillemans bakgård natten då Loreen vann eurovision och vi vägra titta på tävlingen - trots att Frida tjata.
 

Jag minns inte vad de såg på. Kanske porr. Kommer inte ihåg.

 
Kissilurar som en boss.
 
 
Jag hoppas innerligt att detta är en dans. Och att jag kommer få se mer utav den.
 
 
Återställa. (Ståtlig haka Holger!)
 
 
Frida skulle bara läsa tidningen.
 
 
Alltid en bra idé att klättra på fylla.
 
 
Ännu bättre idé att knuffas och försöka fånga vindruvor med munnen precis vid kanten av taket. 
 
 
Jag kände mig som en pornografifotograf. En oproffesionell sådan.
 
 
Frida mäta inför beerpong.
 
 
Frida vara himlans nöjd med sin mätning.
 
 
Alex när han inser att det är hans födelsedag.
 
 
Kom och dansa med oss.
 
 
Jah. Ännu en bra idé. Röka medan du har någon på dina axlar.
 
 
Frida vad försöker du rita?
 
 
Dum fråga.
 
 
Beerpong med massa studenter från massa sånna där länder som inte är svenska.
 
 
Det var serious business.
 
 
Chillar med en kille från... Nya Zeeland - eller tror jag det bara för att han likna Bret i Flight of the Conchords med feta ögonbryn.
 
 
Åh åååååh, ännu en bra idé. Klättra i träd, fyra stycken samtidigt.
 
 
Kvällen avrundandes genom gormande på rummet efter med dryckeslekar, skateboard åkningar, tjut av att vara stolt svensk, försöka förstå konstiga språk och fler bra idéer.
 
 
Frida säger: Get the fuck out. Vi dansade lite till. Sommarnatt som slutar på morgonen. Perfekt.
 

Sneak peak.

 
Gamla kalasbilder skall komma upp igen. Men en sneak peak ska man ha. En Jesus ska få. Mina superhjältar. SHABAAM!

FIKA.

Gick kortaste dagen hittills i den fina lilla skolan på kungälv. Redan varit hemma två timmar och skrivit som en dåre. Ska egentligen städa. Jag började med det men det var tråkigt... ska nog börja igen nu. 
 
Vi åt i alla fall utvecklingsstört god fika vilket resulterade i psykad sockerkick. Men gott var det. Och det var ju trots allt kalas för Emelie.
 
 
Och sen, vad ska jag gör sen? Jooooo. Jag ska på magdans. Japp. Magdans. I'ma gonna' move dat chocolate cake'ah!

När jag höll på att flytta in sådär första veckan i juli.


SÅ KÖPTE JAG EN HERRANS MASSA SAKER. Först på Ikea och sen på lagerhaus - OCH JAH självklart skall jag ta er på en rundtur. Men det är senare. Så detta är en liten yttepytte sneak peak på vad komma skall. En liten teaser skulle jag vilja kalla det.
 
 

Det där med att registrera saker och tro att bara man själv ska se det...

Skämdes förövrigt lite idag när jag skulle få ett nytt busskort och de frågar mig om jag vet vilket kort det är jag menar för jag hade två registrerade: "Är det beste ven eller lille penis?". Jag dog... lite.

Låång dawg.

Har haft skola, lärt mig om nordisk litteratur på danska - en stor paradox det där. ELLER?
 
Och sen har jag ätit såndär sushi med en såndär Tove som är sådär förbannat trevlig och berättar det senaste ur hennes privatliv. DINNER AND A SHOW. Inget fel med det. Inget fel alls.
 
Har pysslat klart för kvällen nu också (ja, jag har pysslat.) men kan inte visa för det skall bli överrasking. MHM. En annan gång alltså. Och nu vill jag sova. Och ska det. Utan mitt täcke dock för det har åkt på utflykt. Spännande det där. Det där med täcken.
 
 
 

En fikilur och gyllenetider coverband.


Mitt under min flytt där i början av juli då jag utan förvarning tvingade mina vänner att bära möbler så blev det en fikilur. En nedrans söt kaffe, ny frisyr och massa ordbajs om ingenting. Jag, Holger, Jesus och Stewie. Inga konstigheter.
 
 
Sedan gick vi för att rocka loss till gyllenetider coverband i en park i uddevallan. Låter ju inte jätte bra tänker du - rajtantajtan tänker vi. Så vi rockade i solen. För det var varmt. Och på en ledig dag kan man göra nästan vad som helst och det blir fint. satans fint.
 

Skulle handla mat.

 
Behöver jag nämna att det är den där tiden på månaden? Nu äre fest. Sen äre illamåendefest. Fest fest fest.

Åmålskalas hos hermelinen.

21 april var det åmålskalas. Sådär som åmålskalas skall vara var det. Ölspel, skandalfyllt, beerpong, klängande och en hög promillehalt. Jag och Jesus befann oss bland ölberusade och dansande pojkar - det fanns inget annat än att bli vinberusade och dansa med varandra.
 
 
Kvällen slutade som på de två sista bilderna. I en hög, lite lätt alkoholpåverkat, skrattandes och sjungandes. Fabulöst. Man tackar Hermelinen. Man tackar i efterskott!

Liseberg nummer 1.

Vi kan ju ta det från när jag lämnade. Det var lisebergs dags med fabulösa människor. Stewie var hemma, likaså hennes pojk. Jesus var där med sin Lilleman. Lilleman var där med sin Mille. Och jag hade en Nicolina och en Sofia att klämma på.Vi lekte allt vi hade. Åkte karusell, åt glass och sockervadd och skuttade längs lisebergsstjärnorna. Spelade på chipshjul för att få mina vinnarchips gjorde jag också - och ja jävlar vad de smakade vinnare.
 
 
Som barndomen på repeat. Det var så bra. Kalasbra till och med. Vi lekte som aldrig förr. 8 åringarna runt oss var utklassade.

HEMSKT MYCKET HEJ!

Jag vet jag vet! Det var förbannat längesedan. Men så kan det bli. Har fyllt min tid med saker som gjort mig för upptagen och lycklig för att ha prioriterat bloggen. Tröttnade lite också ärligt talat. Men nu blev jag sugen igen och ska göra ett litet försök att börja om igen.
 
Så vad har hänt?
 
Hm. I runda slängar (vad är det för jäkla uttryck egentligen?) så har jag:
 • Haft en helt fantastisk sommar.
 • Flyttat in i MIN lägenhet.
 • Åkt runt i Europa med dålig hygien och en gigantisk ryggsäck.
 • Börjat en ny skola där jag får fotografera och skriva hela tiden.
 • Spenderat massa tid med någon som jag gillar så mycket att jag får magknip ibland.
 • Haft och varit på en massa kalas.
 • Varit på två små festivaler.
 • Varit i Milano med en bästa vän.
 • Dansat.
 • Skrattat.
 • Och fått vara med min familj som kommit från olika länder och städer.
Jag har haft det bra. Bara bra. Och ja - det är väl klart att jag har en och annan bild från dessa händelser.
 
Jag ska visa - herregud! Men nu är det plugga-franska-dags (jag vet - jag har börjat med det helvetet igen) och sådääär. 
 
För att uppdatera mitt hår också:
 
 
Det var allt för nu! PEACE.

RSS 2.0