TEQUILA!Stigbergstorg falafel - OM to the NOM.Och nachos ska det vara. Om man dricker Tequila måste det finnas ostiga nachos. Fin är Tovish också, så jävlans fin.Julia också, som den värd hon var i sin sjukt fina lägenhet.Ingen Tequila dracks utan att man skulle höra mannen med den mexikanska rösten sa lite fint i låten Tequila: "TEQUILA".Jag skulle vilja kalle denna bilden "Före Tequilan".Och denna "efter tequilan".Tess tvingades dricka tequila trots att hon skulle upp och jobba imorrn - bra idé sa vi.


Och att stajla henne för den delen.Sen kom Ina med sparklyhår och vi spelade "Sanning och konsekvens" för fullt äkta 16års stajl.Tove opepp vs. pepp.Det fann en sombrero hos Julia. Den var fin. Trivdes för tusan som fisken i vattnet i den, hemma hos henne också, med de små flickorna.

Slutade med att vi satt på ett nattcafé och åt uphittad paj och toast klockan halv 5 på morgonen. En jävlans bra kväll. Jäääääävlans bra.

Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Jättekul att du är med i veckans blogg, utser en vinnare på måndag, då även en ny omgång kommer upp.MISSA INTE MINA ÖVRIGA AKTUELLA TÄVLINGAR - Just nu kan du vinna; en damtopp, ett armband, hårborttagningshandskar och en skyddsängel: http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

2012-04-24 @ 16:52:58
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Carolina - Beridare på stall Assla

Vill du delta i veckans blogg hos asslatjejerna.se?

Anmäl dig då här :) --> http://asslatjejerna.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-utsedd-och-en-ny-omgang.html

2012-04-24 @ 17:34:42
URL: http://asslatjejerna.se
Postat av: Mathilda - PHOTOGRAPHS

Superhärlig blogg!

2012-04-24 @ 18:26:12
URL: http://bymathilda.se
Postat av: Sofia - FOTO

sv: Ja visst är den snygg! :)

2012-04-24 @ 20:48:34
URL: http://sofiaforss.blogg.se/
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

SVAR

Hej babe :) Nu finns vinnaren uppe av dagens blogg! Kika in om det blev du och anmäl dig gärna till den nya tävlingen också ;) Du hittar den här: http://vadfanskajagheta.se/2012/april/onsdag-dagens-blogg-1.html

Kram!

2012-04-25 @ 11:11:49
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0