TAGGARÅ.

Nu är det ju nyårsafton. Är jag taggad? Ja. Varför? För att det kommer bli fabulöst. Helt och hållet fabulöst. Bättre än ditt nyår. JUST DET. Haha.


Nu så blir det lite roligare för er i alla fall.

MINSANN.

JAG HAR VARIT SJUK SÅ SLUTA GNÄLL. Och innan det var jag bakfull. Och innan det var jag på fest... så ja.

Jag har roat mig med att nyttja lite julklappar, det vill säga att lyssna på bästeskiva och se på fyra Harry Potter filmer i sträck... vi har ett band nu.

Jag har också roat mig med att vara förbannad över faktumet ATT VARA sjuk och inte kunna vara med Familjen som är hemma.

Också roats av sms som fått det att kittla i maggropen (det är ett JÄTTE VÄLKÄNT uttryck) och sms som får mig att undra vad motparten har svårt att förstå.

Jag har också sist men inte minst taggat. TAGGAT SÖNDER för imorgon, i övermorgon, i över övermorgon - och alla andra dagar det är fest nu. Jag siktar mot att bli sjuk igen. Party til' you drop... eller? joooo.

OCH ja. Jag ska ge er bilder från bäste bäste bäst kvällen jag hade någon slags "födelsedagsparty" (igen) som istället får kalla awesome party - där jag fyllde lägenheten med folk till grannarna klaga, och då siktade vi på att bli utslängda från krogen... men det vet ni ju lite om redan.IMORGON SÅ BÖRJAS DET MINSANN.

Lululu I've got som apples.

Pågrund av fett med fest, sena kväller, youtubeknark och bio så har jag skitit i bloggen, för att det blev såååå.

Men jag skall berätta allt mina vänner... eller ja. Näääästan allt. Har haft det för awesome helt enkelt. Här får ni något fint:GONATT

Julstök.

Hinner inte blogga, för jag är husmor i år - håller i julen typ (julklapp jag inte insåg skulle vara så ansträngande). Vi må inte vara en familj med vanliga julvanor, men vi äter lika mycket som alla andra. Så jag har gjort cheesecake, och tryckt ner godissmet i formar och lekt med smördeg och ost hela dagen (ovanpå att julstäda och julpynta) BECAUSE THAT IS HOW I RULLAR.

Men nu när jag har fått så mycket livsperspektiv inser jag ju tydligt att blogg och fest och vänner inte bör komma före hushållsbestyr... eller. nej. Jag är tillbaka imorrn kväll. Peace out.


Det vare fest.


Igår exploderade lägenheten av beerpong, dans, shots, dans, dans, vin, dans och AWESOMES.

Idag exploderar dock huvudet, så mer bildbevis och anekdoter blir det senare - när kroppen tillåter.

Hur man ska bete sig på en tyst krog.Vad som händer när några awesomes samlas. Fyfan vad Jesus Awesome saknades dock.

Hääj bloggläsare!


I dag e en bra dag , fast det tycker inte min granne han lacka fett på att det skall vara festligheter i lägenheten. Men men vad ska man jö han kommer nog å helsa på en omgång under fest. Kajolina e på brea humör å så för det e bra. karros strumpbyxoe gick sönde(LIVE BLOGGNING) blood hound gang var i högtalarna innan jag fick tyst på dom. jesus kör med klänning dagen till ära en med sjtjämor på detta kommer snart komma upp på dennes blogg. Jesus tvekar i användandet av klänning. Jesus oroar sig om hon e så kul som alla tror men det e lugnt. Jesus letar ben krem. Karro sminkar sig hon kör med svart vit. Jag bloggar. Det luktar bränt på toan . Jesus tattar chips. NU sjunger dom om mig. Jesus strumpbyxor håller . De sjunger lilla söta katt jag lackar sönder snart nu kör de stämmor jag ber dom håla käft. Nu sminkar sig båda . Karro lolar ipå toan och siterar m ig. De pratar om den gamla manen som nog komer och myser med oss detta ses fram mot . Jesus lirrar gittaren som ingen annan hon dedikerar låten till mig. det e vackert. karr o e transa tydligen. ajsing bajsing lilla katt.

Vad som händer när jag tvingar nyhemkomna att umgås till döds...AMANDA OCH NICOLE KOM TILL UDDEVALLA FRÅN FRÄMMANDE LAND I SÖNDAGS - och jag behöll dem till tisdag eftermiddag.Jag förstörde dom, uddevallastyle.


Födelsedagsveckans få bilder.

Jag hade en fantastisk Födelsedagsvecka fylld av tårta, bubbel, pasta, bästa vänner, broder och syster, krogar, klubba, utgång, dans, shotar och musik.

Tiden har inte funnits till till bilder - men det blev några de två första dagarna, och de ville jag dela med mig på detta sättet:Enjoy.

VET NI VAD SOM HÄNDER?

Nej det gör ni inte för jag uppdaterar er inte...

FAMILJEN AWESOME ÄR HEMMA! De är här för att stanna... typ. OCH JAG ÄR SÅ GLAD.

Jag går typ på moln, inte mindre av det faktum att familjen skall samlas med mer familj imorgon för att kalasa sönder lägenheten och staden (?) Uddevalla. OJ VAD DET SKALL KALASAS.

Julklappslek och middag först.. sen kanske lite drinkar... sen kanske lite vin... och lite dricklekar och sen lite utgång... och sen lite efterfest - ELLER NEJ EN MASSA AV ALLT FÖR FAAAEN.

Bilder skall ni få från den senaste veckan, snart som bara den - ska bara städa bort baksmällan.


FINA JU.Har skaffat mig massa nya saker att ha i öronen, lite glassar och godis och sånt också -
men här är några få i alla fall.

Tågtåg.


Va det lucia så va det lucia. Vi fick äta lussebullar och kakor istället för att ha lektion, då är det okej med luciatåg - hur konstigt jag än tycker det är.
INGEN OFFENCE TILL FLICKORNA I TÅGET - men det är ju en såååå konstig och akward tradition.

Fan vad gott det är med lussebullar.
ja det va sammanhang.

Pyssel.

 

Alla barn skulle pyssla och dricka glögg, jag och julia missupfattade tror jag och börja vika origami istället för smällkarameller och julstjärnor. Insåg varför jag inte göra pilliga saker också - skrek ut ilska konstant.


Studioprogram.

Fick bevittna mig själv att vara Jabbadahut (om det inte stavas så så borde det det) och intervjua intelligenta människor men jag kände mig dum som en apa.

 

Nej okej, så dåligt var det inte.. men det var FETT jobbigt att kolla på! Om ni vill lida så kan ni ju titta på Öppnakanalen i Göteborg's webb-tv idag klockan halv 7. JÄTTE KUL.

 


Våra äventyr och ett till.

Min fan-fucking-tastiska födelsedagspresent från Jesus min Jesus. Tårarna bubblar av bara fan när jag tittar på hennes (såklart) sjukt fina och kreativa a4-papper med vår äventyr vi haft tillsammans, och när jag ser mitt lilla presentkort på att vi ska kunna märka oss för resten av livet. Älskar dig fina fina vän.


Förjul.

Fridas fantastiska "förjulklapp" och levnadsmotto. Jag ställer mig där varje morgon och säger de gyllene orden istället för att stå framför någon töntig spegel och säga något fånigt om att man är vacker.

 

Tack Frida - du ger mig levnadsglöd.

 

 


Så underbart.

EN HELT FANTASTISK VECKA.

Jag har varit med bästa människorna och kalasat på bubbel och tequila, stått och räknat ned till tolvslaget, dansat med vänner och dansat med Jason och Christer (mina och Fridas homies), ätit middag med bror och Jesus, lunchat och däckat i systers hem, varit på bob dylan kväll i göteborg, ätit tårta till frukost, gått och lagt mig efter klockan sju och så sjukt mycket mer!

 

Fantastiskt. Helt jävla fantastiskt.

 

 

Jag tänkte städa bort lite, efter att ha hållit på ett litet tag gav jag upp fotografera det istället.

Nu ska jag fortsätta tagga för mer äventyr!


BRB!

FIRAR FÖDELSEDAGEN FÖR TREDJE DAGEN I RAD NU - HAR INTE TID ATT BLOGGA! SES SNART PUSS

JULPYSSEL.

Nu ska vi vara härligt pittoreska med glögg och julpyssel.


GODMORGON.Nu ska jag få se studioprogrammet, ikväll sänds det på öppnakanalen 18.30.
HOPPAS DET BLEV BRA NU DÅ!

Ice dance.Vackraste filmen jag vet.

Skoldagen.

Sovmorgon och sen fira vår lärares födelsedag = äta tårta och chilla i tre timmar.

Varför kan det inte alltid vara så?

 

 

ja flickor. jag tycker om att fota er när ni äter.


Regnaa.

Fy fän vad det regna på vägen hem. Det var skönt. Ja. Jag är så bubblig att det var skönt med regn.


NU ÄR DET JU DEN DÄR BÄSTEVECKAN.

NU SÅ FAN. Gud så taggad. Söndertaggad. Kanske går åt helvete pågrund av övertagg... eller nej vänta nu!

DET ÄR JU FANTASTISKA MÄNNISKOR, AVSLUTNING, ALKOHOL OCH KALAKALAS - DET KAN JU INTE GÅ FEL!Faaaan vad det bubblar i magen!

Tack för det.

jag vet jag vet
det gör säkert jätte ont i dig och du behöver lätta på hjärtat
så när jag tog av knapplåset och fatta att det var du
så trodde jag det var som ett förlorat brev som åkt runt halva jorden för att komma rätt
men nej, det var det som kändes i stunden
och det behövde jag tydligen veta
nu, idag, vid denna tiden
jag ska tydligen bestämma mig för vad jag känner om detta
vet du vad
jag känner ingenting värt att lägga mer tanke på än denna
jag tänker inte förlåta någonting
det är vad jag känner
vill inte höra mer om dig eller resten
du existerar faktiskt inte

tacktack.

GårdageN.

Kameran var glömd i skolan. Så ni får bilderna i ord.

 • Jesus och Profeten tuffar till Åmål, närmare bestämt Lilleman.
 • Kommer in i en lägenhet fylld av pojkar, plastmuggar, pingisbollar och bas.
 • Folk blir fett ledsna över att mitt deltagande i winepong minskar storleken på deras plånböcker.
 • ÅmålJesus chillade med sin trefemma.
 • Bränner upp saker.
 • ÅmålJesus och hans medhjälpare försökte påtvinga giftermål med hjälp av presentsnöre.
 • Jesus kastar sig i livsfarlig buske.
 • Öl och "jag har aldrig" på två ena stunden.
 • Springa på derp med Jesus andra stunden.
 • Hålla handen längs gatan.
 • Vara arg över att man sovit under en festivalfilt och ha ett huvud som imploderar.
Vi trashade lägenheten. Vi trashade gatan. Vi trashade utestället.


Ett vist ord. Bjud inte in vad som inte går att hantera...

Tuff tuff Karlstadtåg.

Hemliga platser, med hemliga män som är svartklädda och tar oss med på hemliga äventyr... tror jag. Det har jag minsann för mig att Jesus bestämt. Så måste det vara.Vi har också klätt oss efter vädret. Vi kommer bli populära bland männen i svarta kostymer.

Igår såååååå...

FYLLDE AMANDA BAJRAM GUSTAFSSON NITTON ÅR!
Hon är alltså rent siffermässigt 2 år äldre än mig ett litet tag framöver - jag hoppas du njuter medan det varar Bajram lilla!

Amanda är en kvinna av många fantastiska skillz, som att spy gåendes, få in en hel tandborste i munnen, hänga upp och ned på en strippstång, säga saker på rätt ställen, säga saker på fel ställen och få in hela näven i munnen.

GRATTIS AMANDA AWESOME, PUSS PÅ DIG ÄLSHCKLING - och kom hem nu så att vi kan fira!18 års dagen, gissar att hon inte var mindre taggad på 19 års dagen.

Vi ser er barn.

Frida och Karolina har lite tråkigt en fredagkväll. Slutar med glasflaskor i fickorna, stirra på småbarn som hämtar burkar i buskarna och hånglar upp mot väggarna och klättra på tak.


London.Det hade faktiskt varit trevligt att kunna gå barbent för att det ärs å varmt, och åka till en storstad i annan land igen. Det är ju liksom inte helt felt menar jag.. inte.. helt.. fel. Bara de närmaste dagarna, så kunde familjen va där också.. fast bara tills vi alla är i Sverige och de bor hos mig (det har jag bestämt att dom ska, antar bara att de går bra för dem). Det hade varit trevligt. Mycket trevligt. Mhm.

True story.


Micht garderobicht.

Har spenderat eftermiddagen med att städa, men la ner mest kraft på att sortera och pilla i min älsklingsgarderob. Ååh den är då mitt hjärtegull.

Lite äkta julstämning.Andree bidrar med sånt.

8 december bro'.

En av min äldsta och bästa vänner Andrey mah Compadrey, Holgerboi eller bara Andrée fyller nitton idag!

Vi går långt bak med att vara fula, dansanta, festivaliga, fulla, vakna för att se på samma film om och om igen, zombieköttande, vara vip:s på VETO eller bara vara ett konstigt kompispar. Love ya broooo', Grattis Andrey!

(Anki's bild)

För att vi är så fula Andrée. För att vi är såå fula.

Sen eftermiddag med Jörn för fan.OYEAH! Äntligen klara efter massa veckor med studioprogrammet - det gick riktigt jävla bra till och med.

SOM EN STEN SOM LÄTTAT WOOOOOH! Så skönt. Är fan genomglad.

Kommer att sändas nästa vecka och allt! Så awesome.

(Ja. Jag är lite lätt glad över att det är gjort och gick bra... sa jag det? Jaha.)

EFTERNUUNTEEE.

Fika är seriöst. Fett seriöst. Och livs nödvändigt efter en sån här dag! Så nödvändig att man glömmer allt annat. Som hemnycklar och allt som är jobbigt. För det suddar bort sånt. SOM DET SHKA JUUU!

 

INGEN, och jag menar INGEN, kan fika som gudabilder.

Ost, sylt, ost, bulle, ost, te, ost, kaka, ost, gurka och ost. Jävligt bra komination sammanlagt.


Spackla mig, plugga text och klämma på stress kudde - för...

 

 

 

 

...NUUU ÄR DET DAGS FÖR INSPELNING AAAAAAV:

SEN EFTERMIDDAG MED JÖRN - KUDDKRIG FÖR KLIMATEEEET!

 

Vi hippies har skapat ett miljöprogram i en studio där jag skall vara programledare. Vara intelligent, säga roliga saker och vara allmänt käck! Nu jävlar, nu ska det bli klart efter månaders arbete!


Weakened by the will to Be, my eyes roll back I scream your name. Losing form and spilling out: nothing but the air that I breathe.


Polkadot Cadaver - Stronger Than Weak.

Oh my darling Clementine!
Klementin hår har jag införskaffat. Det är som godis. Min älskling hååår.

fisbok.

DET är sådan kärlek vi har för varandra.

Krabbhuvud och superlökchips.

Detta har varit en eftermiddag av hårfärger, cheps, en RIKTIG skräckfilm och Jesus.

Gudabilder kan det här med färg och föda. Just saying - You'll see.och hoppa. JÄVLIGT BRA PÅ ATT HOPPA.

Hemma.Jag letar snabbt efter en bild som kan visa lite av den känslan som jag haft i Paris.
Den här romantiska, sprudlande, artsy fartsy och lyckliga känslan man inte kunde sluta känna i Frankrike.

Lukterna, byggnaderna, människorna, maten, drycken, kläderna och gatorna - det vara bara sådär filmiskt fantastiskt som alla påstår, och lite till.

Åh ni skall få se bilder, som inte kommer komma i NÄRHETEN av kärleken jag har för landet efter den korta vistelsen - precis som denna.

Fy vilken underbar resa, dit ska jag igen.

Karolina ditt djupa fanskap - del 3.

 

 

 

 

 

 

 

 


Harryhumor.

När ni inte kan roa er åt hur bra jag har det i Paris, så får ni några guldkorn ur mitt nördstash från Harry Potter.

Bara för att.

Jag vill berätta något jag är väldigt stolt över. Trots vad vissa har sagt, och tack vare vad andra sagt, så vågade jag gå upp på en liten scen och sjunga. Jag är fett amatör, men det kändes som det gick riktigt bra.

Det var så satans kul, och jag är så glad att jag faktiskt fick tummen ur!

 

SÅ - nu har jag skrytit färdigt om mig själv.

 

 

Bilden är SJÄLVfallet tagen från Jesubloggen.


Amanda var ju faktish hemma - del2.


In i bilen för att Anki sedan ska få visa upp sitt drunkface på stan.Frida var krigsmålad kvällen till ära. Hon sa att hon skulle försvara Amanda och Annika - undrar om Frida var i sina sinnes fulla bruk så att hon faktiskt kunde hjälpa.Du lurar ingen Amanda.Anki in ACTION. On the town. On the move. ON with the drunkface.
Prakt drunkface Anki. PRAKT.Posing skills.Ett av livets större mysterium - vad är det Jesus ser som inte vi ser?Såhär lämnade jag och Niklas flickorna vid Baren. Det kändes tryggt så.Monsieur awesome driver.

 

Och så här var det när vi hämtade dem.

 

 

Och såhär.

 

 

Och... såhär.

 

 

Och detta är sista bilden för kvällen. Det är så det skall gå till Göbbar. Det är SÅ det skall gå till.


Amanda var ju faktish hemma - del1.Självklart var det kalas när Amanda var hemma, om jag inte minns fel så var det 4 fester på en vecka. Den första blev dokumenterat med min kamera innan objektivet tog livet av sig senare under kvällen.Det var sällskapsspel som gällde. Fast på vårt sätt - med vodka.SHOT. Lägg märke till Ankis fokus.Jag hittade de här två bilderna efter varandra på kameran - VAD VAR VÅR DISPYT ANNIKA?Ett annat spel åkte fram några shotar senare. Det slutade i bondage och att moona.Check out Ankis drunkface - och inte minst den obekväma stämningen som skett efter snusklekar.Vin skall drickas ur teservis har jag hört när vodkan inte räcker till.KALAS.Amanda gullig. Jag smygsuper. Niklas ser ut att ha plötslig ångest på grund av kameran.Och Frida myste.. med lite tampong i näsan. Amanda var rädd (trots att hon försökte dölja det så syntes det).Jag valde att ha med denna - för det är en fantastisk gruppbild. Tack. Tack fotografen Anki. Den är fantastisk.

 

DAGS ATT DRA SIG UTÅT TYCKTE VI.

 

 

Fortsättning följer... om några timmar.


Älskade frida.

 

Ett skämt FÖR dig, som säkerligen är AV dig från början.


ATM.

 

Går jag säkerligen omkring och tror att jag är Marilyn Monroe.

 

Jag vet att det inte makear någon sense. Men tänk efter lite så fattar ni säkert typ. TYP.


Framme.


Lá France.Nu drar jag, med mitt pick och pack sticker jag iväg för baguetter, sniglar och champange.

Men oroa er inte. Jag är tillbaka på söndag - och det finns tidsinställda inlägg 15 och 20 varje dag!

VIVA LÁ FRANCE!

Packning.Jag skall bara strosa runt i favoritkläder, dricka vin och köpa mig något fint.
Då klassas det här som en bra packning.
Eller om du skall ut och kampa, eller vara med i robinson - i vilket fall så är det en väldigt bra packning.

RSS 2.0