STÄDA likt en soldat.Kommit hem efter att ha varit nog den sämsta människan i skolan av denna värld... väldigt mycket 9gag och väldigt lite vettigt. Ska kompensera nu genom att försöka få liiiiite ordning på mitt rumhelvete i väntan på besked om vart jag faktiskt ska hamna. Kul kul kul - ser inte direkt fram emot detta men vaskamangörarå?

SES SENARE NÄR JAG INTE PALLAR MER.

Och ja. Det är en naken pojk på min tröja som håller i en häst.

SÅ JÄVLA SANT.

Du vet vem av dem du var i skolan.

 

Yes Sir. Every project is like that.


Måste ju berätta om min fantastiska morgon innan jag sover.Morgonen börjar med att dörren slängs upp av en fly förbannad mor: "VAR I HELVETE ÄR DIN NYCKEL DÅ OM DU INTE HAR DEN?! OCH GÅ UPP NU." (detta pågrund av att jag kvällen innan insett att den ligger i skolan och lämnat en lapp till mor för att jag därmed måste gå ut ur lägenheten samtidigt som hon).

Efter det inser jag att det regnar och att jag inte kan prata då min hals snorat igen.

Sen får jag inte gå på toaletten, den ockuperades.

När jag går in så får jag snabbt gå ut då mor rostat bröd likt en galning och startat brandlarmet - så jag får hjälpa till att vifta för att få det att sluta.

Då passar hon på att inta toaletten igen.

Sen när jag går in igen blir jag tillsagd att om två minuter skall vi gå.

Jag ville preppa med c-vitamin, fick brushelvetet i munnen (så sjukt vidrigt för de som inte visste).

Mor påstår att det inte regnar, jag fattar inte att det inte är varmt ute.

Vi åker ner, det regnar, upp igen.

Går till tåget 20 minuter tidigt.

Det börjar regna mer.

Tåget försenat med 20 minuter.

Det börjar blåsa, inser att jag har alldeles för lite kläder på mig.

Tåget kommer inte alls.

Inser att jag väntat en timme, det är en halvtimme kvar.

Nästa tåg också försenat, pratar med någon dryg människa på västtrafik som inte kunde matte.

Kommer på tåget, tåget tar 20 minuter extra tid på grund av signalfel.

Mobilen funkade som vanligt inte, så kunde inte berätta för någon var jag var.

MYSPYS. Blev varm igen klockan 1. Då skulle vi ut och sätta upp affischer. BEST DAY EVER.

Jag googlade...

..."knulla göteborg" (tips från hemlig vän... jag vet hur konstigt det låter - men ibland så ska man googleutmana), och blev hänvisad till Fridas blogg jesusharlandat och blev överförtjust - vilket slutade med att jag tittade igenom en massa massa massa bilder. Och fick student nostalgi - kolla bara.Va det inte igår så säg? Åh vad vi ska leka min familj. Blir ju alldeles pirrimagen.

Kolla på det här fantastiska som jesus har.

Brudar i Alanya.

Några av de bästa brudarna jag vet har sin välförtjänta studentresa i Alanya just nu, jag är självklart glad för dom - men är mest jätte irriterad över att jag inte är med. Ett av de bästa minnena (ni som känner mig eller läst min blogg länge vet detta) är Alanya resan förra året. Fest, sol, bad och awesomes. ALLTSÅ ÄRLIGT TALAT HUR UNDERBART KAN DET BLI!?

Så faktiskt. Några favoriter i repris. Inget fel med det liksom.
 

 

 

 

Fast jätte irriterad - det är jag inte. För vet ni vad? VET NI VAD!?

AMANDA OCH NICOLE KOMMER JU FÖR I HELVETE HEM DENNA VECKAN. VET NI HUR MYCKET VIN SOM SKALL FÖRTÄRAS, HUR MYCKET KRAMAR OCH PUSSAR SOM SKALL GES OCH HUR MYCKET TID SOM SKALL TAS IGEN!?

NEJ!

DET GÅR INTE ATT GREPPA.

Jag är helt varm inombords. Familjen awesome skall samlas igen.


Lördagskalas med firande av Alex - dotter av Kosmos.Blottande pojkar med upprörd Jesus delade samma bakgård, också tillsammans med massa andra studenter, för att spela ölkubb, dricka vin och klättra på allt i vår väg denna lördagen. Det kommer självklart ett fullbordat kalasinlägg, men det är kaos mycket bilder att pilla med så ni får ett smakprov, ett fint sådant om ni frågar mig.

Myser med balbilder också, jäklars filijopphipphoppsfan vad kul det var, längtar efter att se Jesusbilder - ledsen littleman men många var suddiga - och då skall det allt komma ett fullt balinlägg om jesus tillåter mig sno. Ska muta med något gott, ost kanske... jo ost blir nog bäst.

LÄGG AV VA COOLT.


Näst sista nu.

Tog näst sista lasset till lägenheten, och nu ser det ut som vi bor i ett förråd. Väldigt mysigt. Ser fram emot att veta vart jag ska bo, vad jag ska göra och laga mat. Det ska bli gott. Fint som satan.


BIO.Varit och sett en helt störd skräckfilm en kväll som denna med en oerhört trevlig person. En oerhört trevlig person som bjuder på popcorn och tycker jag skall ge resterna i morsdagspresent som den omtänksamma människan han är. Hon ville inte ha så jag äter dom och är väldigt nöjd med kvällen som denna. Yes indeed.

Alltså det där med att ha en fotograf på sin baldag.Det slutar ju bara bra! Jag kommer garanterat sno mer av den där fina madame jesus. Hon är fin. På många vis.

Baleribalbal.Nu får bloggen lida för nu är det mycket som händer! BAL igår, hur kul som helst, verkligen. Först fantastiskt förebaltjofräs med Lilleman och Frida som Dj:s, underhållning, stylister, fotografer och masterchefs. Finaste specialföräldrarna man kan ha. Och sedan en sjukt kul bal med en så jäkla fin baldejt. Jag skall berätta mer, och ge er mer bilder. Men nu ska jag på eurovision och vinkväll hos mina specialföräldrar - så vi får ses imorrn någonstans under allt städande! BAI BAI BAI

Baldejt.Tagit ett par öl med min baldejt för morgondagen, jäklar vad fin alternativ utstyrsel han skall ha imorrn. Kommer vara stolt vid has sida, skall kalla honom Farfar Holmfrid hela dagen. Tror han kommer trivas då. Tror det minsann.

SÅG NI? SÅG NI ATT IDAG VAR DETHar gassat i sol hele dagen. Först i skolan, sen med Varg och Lilleman och sist på grillkalas som lägenhetshuset hade. Det är så fint. Sommar alltså, så genom fint är det. Blir så satans glad.

KOM HIT DÅ!Kom och kolla på klimattrams som när vi talar tal, gör musik och visar film - det är kult. Kanske. JO, kom. Kom och var duktiga barn! SESDÅRÅ

Fredagskalasandet.

I fredags så kalasades det i den mer och mer tomma lägenheten med två mycket trevliga herrar, en väldigt fin Anki, en tequila, kaffe, mjölk och en kortlek.Kameran kom igång försent, det var redan suddigt.De förnämnda herrarna.Anki agerar maestro som hon är så bra på, speciellt efter ett par tequila.Jag... jag vet inte vad som händer här.DANSADANSADANSADANS.Laughing... like a derp.Dancing... like a queen.Posing... like a princess.1. Att ta tequila och försöka dölja att det var starkt.2. Att ta tequila som en BAWS.Mycket nyktert, mycket feint.Mycket nyktrare, mycket feinare.

Sen blev det bara nyktrare och feinare för varje stund, kändes inte lika feint dagen efter må jag säga - i alla fall inte i huvudet. Somnade nog 5-6, som man ska.

Så här kan det se ut när jag dinerar.And it's GOOOOOD. Fast jag köpte pizza idag. Bad om Currysås. Grät nästan när jag kom hem och pizzan var helt såslös. En av de värsta händelserna i mitt liv. Men jag satt fint.

Som man kan se ut när det är alldeles sommar ute.
Har hållt på.. med allt.. konstant HELE dagen. Därför inget bloggande. SÅ jag gör det nu!

Godmorgon bloggen.
Nu äter jag lunch.
Nu hitta jag något tokigt på internet.
Nu ska jag göra något tokigt på stan.
Nu är jag trött godnatt.

Jag är så informativ. Nejdå - oroa er inte. Jag kompenserar med detta, och ett par till inlägg innan jag somnar. Inga problem, så snäll är jag. PUSS OCH KRAM

Felåt.Förlåt för övrigt att de inte är så fint redigerade. Det blev så. Denna gången, och antagligen nästa kalasinlägg om jag inte orkar göra om hela, men det blev så. SÅ. Sluta var så arga. DET BLIR BÄTTRE. Och bilderna är i alla fall inte mer än lite färglösa. Japp. Nu har jag ursäktat mig.

Ha en fin kväll.

Sov Gott alla ni som skall upp imorrn. Jag har sovmorgon.
Ska bara ta mig hem då jag tydligen sitter mitt ute i ingenstans och tar kort på mig själv. Natti natti.

Hippiekalas del2

Kvällen drogs ju tillslut inåt för beerpong och dans och annat trams (jag vet att den inte rimma). Även demonstrationer av snusk på mitt golv.

 

Om man inte känner detta par så vet man inte detta: men varje gång man träffar detta par så har de alltid skadat sig på ett eller annat ställe - de påstår att det har skateat... jag förblir misstänksam.

 


Amandas och Ulles reaktion på Lilleman och Vargens uppvisning av vad som kan ske i deras sängkammare.Sedan blev det helt plötsligt seriöst. Männen samlade sig för mycket allvarligt taktik snack om hur beerpongen skulle vinnas. Alltid på blodigt allvar den där leken.Frida blir minst sagt upprörd och försöker febrilt komma på en plan i sitt huvud, medan Amanda bara returnerar till barnstadiet i sitt liv för att skydda sig.Plötsligt byts koncentrationen till den fina affisch flickorna valt att pynta min lya med. Amanda approves.Inget fel på Markoolio. Det har vi alltid sagt. Denna bild skulle dock antagligen vara bättre reklam en själva affischen... bara en spekulation från min sida.Amanda när hon tar en stund för sig själv.Och dans. DANS MÅSTES SKE FÖRE LEK. Om detta inte följs kan det ske katastrofala konsekvenser. Ni vill icke veta. Kolla bara på Amanda i början av dansen, innan hon lugnat sig.Ulle gjorde det i alla fall. Hon var minst sagt orolig.
(Vill också påpeka att jag inte däckat bredvid köksbänken och en pepino...)Vår strategi var framtagen. Kärleken och moderjordskraft skulle leda oss till vinst.Jag... jag gjorde någon ritual... eller något. hm.Hur glad man är när man förlorar i Beerpong.Hur glad man blir efter ett tag man spelat beerpong.Vinnarna av beerpong, självfallet kvinnorna och Papa Kosmos - Jag var dock bakom kameran och lät min poncho bära min själ.Dans innan man sprang ner i staden.Och självklart en sista pose där man låtsas att man inte alls är full. Det är fint - en klassiker till och med.Sedan var det äventyr i staden som gällde, dansade och drack öl, för att sedan komma hem...Pigga och glada...För att sedan däcka likt Amanda vi 5-6 tiden på morgonen.
En fin natt, förträfflig till och med. Så fint när man kan samlas och njuta av moderjords kärlek så lägligt till Amandas hemkomst. Peace, Love and Understanding.

Fira att vi är KLARAAAA!Jag och Tove är KLARA med workshopsen. Det är SÅ SATANS SKÖNT. Och lite sorgligt. MEN MYCKET SKÖNT. Så vi firade. Med sen sen andra lunch.Och öl. HELT satans amåzing. I sol, och värme, och bara ben. YES INDEED!

Kom inte alls så långt som jag skulle.Har pillat med sånna där kalas bilder från denna och förra helgen men hann inte alls långt och de blev inte alls bra. SÅ ni kanske får se ett verkligen halvdant inlägg imorrn, eller så drar jag ut på det... ååååh vilken makt jag har. Men nu måste jag sova, och jag måste ladda inför SISTA WORKSHOPEN sweet jesus vad nice.

Har bestämt att fira det med fet lunch och öl. Som man ska. OHYEAH. Sov gott och iakta mina fina vänner smickrande tatueringar - snälla hjälp mig övertala dem att ha dem på riktigt. Tack på förhand.

What new fresh hell is this.

 

Snälla världen. Ni måste skoja.

(förövrigt så ser den missplacerade tomten ut som en pedofil. förövrigt alltså.)


Morgonstund har Edward Grieg i mund.

Sovit över tretton timmar. Finaste någonsin - så nu äter jag frukost i lugn och ro för att senare flytta större delen av mina saker till den nya lägenheten. Lugnare dag får man leta efter. Har en del festbilder att redigera och göra inlägg av, så det kan ni vänta er också. Kanske.

Om jag inte går och lägger mig snart igen.

Åh vad jag tycker om att sova. Och äta då. Mina favorit hobbys.

Somnade till 9.

 

Ska gå och lägga mig på riktigt nu istället. ÅH vad gott. Like a baws.


BIOBIOBIOOOO.

http://3.bp.blogspot.com/-jBOMTXSsNQQ/T2lL-_VserI/AAAAAAAAAKY/JIsClSkMplA/s1600/Dark%2BShadows%2B2.jpg

image

 

Såg Dark Shadows en bakisdag som denna med två väldigt respektabla och fina herrar. OCH JAH va bra den var den där Dark Shadows - och som jag längtat efter att se den.

 

Den var inte revolutionerande - men den var en riktigt genombra Tim Burton film, så som jag vill ha dom.

Mycket fin kväll. Mycket fin.


NU SÅ..Ska jag och min vän Annika dricka vin. Inget konstigt.

Frisörsbesök.Inget spännande, bara en extra blondering inför balen - men sen då jäklars skall det experimenteras! Har varit duktig och gjort det jag skulle, nu är jag inte så duktig och bloggar istället för att gå ner till frisören då jag skall vara där om fem minuter... så nu ska jag gå! TOOTLEEEEES.

Bara för allas underhållande information: min checklista.


BLUEBLUEBLUE.

Snart så gud vad jag skall leka. MHM.


SATANS FRUKTSALLAT.Fått besök i ny lägenhet av den där kompisen Frida. En sån där satans bra kompis jag har. Vi gick tillbaka till så vi började umgås - genom mat och chai latte. Det var så satans gott. Jag gillar att säga satan. FY SATAN. Mycket roligare än att städa som jag kanske egentligen borde gjort, men vad skall man göra när man får finbesök som är så satans högaktligt trevligt?

satan.

Scratching the surface of life.åh så bra.

Bakispizza och bakissol.

Spenderade början på söndagen på det mest perfekta sättet. Liggandes i gräs, med likasinnade människor och pizza. En monsterpizza.När bakfylla är som absolut bäst.

Godmorken.Ska gå om 5 minuter till buss för att åka till BIG CITY MELLERUUUUUD yeah. Sista workshopen för veckan, sen är det ledigt som gäller. Längtar efter när jag sitter framför datorn igen - ses vid typ 7! Sov gott.

Men det är ju så förbannat gott.


Jag vet att hälften av inläggen är mat. Men mat är gott. Så så får det vara. Och det är speciellt gott med sushi.

Fy satan vad gott det är med sushi.

Jag skratta så hårt.

 

fast... jag vill ha det. ge mig ny mobil tack.


Klagar på mina vänner...

... för att de inte bloggar och får två jävligt bra inlägg.

ANKI och HOLGER.

Bra grejer. Och bra snubbar det där. Satans bra.

Ey Hombre!Har varit i Dalhs-Ed för den näst-näst sista dagen med Workshops - gick skitbra (och det blir bara roligare och roligare) även om jag gick upp 5 i morse. Så jag är lätt död men kan inte klaga då jag har sovmorgon imorrn.

Ska till Melleruuud, och kommer hem sent... då det tar 3 timmar att komma hem. Blö. Men sen ska jag recapa. så stavas det inte. Men jag bryr mig icke - ICKE. För jag ska recapa. YES INDEED.

Snart är det sushi. Fan vad gott det ska bli med rå fisk.

Efterskalvet från hippiekalaset.

Dagen efter en fest så har man ALLTID några saker dagen efter som är så typiska för kvällen innan... förstår ni vad jag menar? Sånna där saker som inte skulle funnits om det inte just vore för festen man haft? Mina "spot on" saker var i alla fall dessa efter bästehippiefesten.Jesus bringade alkohol av min favoritsort och glassplåster till mina köttiga hälar. "Sånt där jag behöver." Hon har koll på mig den där jesus. Alltid koll.När jag skall plocka ur ännu en möbel för flytten ser jag att min vän har klippt ut ett ansikte och satt upp i hyllan, ett ansikte utklippt från en affisch Amanda tagit med sig för att pynta lägenheten med kvällen innan...Och min hippieskrubbis. EN av de tatueringar som prydde oss så fint under lördagsnatten! Kände mig inte lika groovy på söndagen.

Hippiekalas del1

I Lördags var det fest i den tomma lägenheten med hippietema och då skall det självklart börjas i gräset.Klara Kronisk Klorofyll, dotter av Kosmos, skapade grillspett.OCH AMANDA... nej. Moder Venus Vattenspridare VAR HEMMA och rökte på.Och Vivecka Vindsdotter tittade också förbi minsann.Flowerpower.Jag kallades Papa Kosmos.Varsågoda: Iakta Fridas ansikte explodera.Grillmasters med taktiken: Om vi lägger näsdukar ovanpå spetten och tänder eld så blir det nog grillat. Det var gott.SÅ djup.Far, dotter och mor. Mycket fint familjefoto.Alex kan va fin i glasögon...Men Mille kan vara finare.Ulle kom också med sin pöjkvask.Frida = djup. Lilleman = sväljer potatis.Kände mig som en hövding.När vi sa flower power tog Amanda det till nästa nivå.Urban unghäst, son av kosmos, och Klara kronisk Klorofyll, dotter av kosmos, hade en stark syskonkärlek för varandra...Smoking LIKE A BAWS.

Min hippiefamilj.Gladare än så får ni fan leta efter.Djupare än så får ni då fan leta efter.Apa i trädet måste få hjälp ner.Peace, love and understanding maaaaan.SÅ satans glad var jag. Fast mer egentligen. Sedan drog vi inåt för drickspel - men det får ni se senare...

To be continued.

Curl.Har lyssnat på tonvis med musik och ätit chips denna kväll. Man får det när man bara haft megaotur heeeele dagen - förutom när vi faktiskt höll i workshops för då jäklars gick det bra. Men i övrigt så:

  1. Glömde nyckeln till lägenheten
  2. Glömde paraply (spöregnar)
  3. Glömde sjalhelvetet (iskallt)
  4. Kunde bara ha flip-flop på grund av skavsåren (folk trodde jag var från psyket)
  5. Jag får min tid på månaden mitt under workshopen
  6. En elev tar min mobil och trycker in PIN tills jag behöver PUK (väldigt jobbigt att inte ha mobil när man inte har någon lägenhetsnyckel)
  7. En bil körde i vattenpöl bredvid mig
  8. Jag ville dö lite
Men sen är det bra. Bara bra faktiskt. Fått mina första jobbtider, har choklad och chips kvar och ska gå och lägga mig likt en tant.

För jag skall ju upp 5 för tusan. Mm. Sova.

Loppis.

I Lördags var jag hurtig och kuta till tåget vid 8 med hundra kilos kassar för att åka till göteborg och sälja sånt jag och andra inte ville ha. Fick med mig ett par hundralappar hem och fick sålt till alltfrån hipsters till nedknarkad tant. Det var spännande må jag säga. Det må jag säga.
Back to the 70's.Har redigerat klart bilderna men de får pungas ut imorgon. Men här är ett smakprov. Ett magnifikt sådant tycker jag.

Äta bör man annars dör man.Efter att redan ha ätit den obligatoriska bakispizzan efter vad jag skulle vilja säga gårdagen fantastiskt fabulösa kväll, så tar jag mig nu också an thaimat vid mitt bord.

Skall sedan sprida bilder från gårdagen till världen, jag skulle vilja säga att de är fantastiska. Jag skulle vilja säga mycket, och gör också så. Nu blir det photoshopingtime!

Nya, fina skor från helvetet.Har köpt mig ett par nya stiliga skor då mina andra har fallit sönder totalt. Och jag inser hur längesen det var jag köpte nya skor, då jag glömt att det är satans påfund. JAG HAR ALDRIG haft så ont i fötterna. Ser kanske inte mycket ut för världen, men värmen, bultandet och den mysiga känslan av bubbelplast är som himlen för smärtan.JA MEN DET ÄR KLART ATT NI VILL SE.

INTE NU.Känns som att jag ska bli sjuk. Jag vägrar. Gör allt för att min kropp skall motståfrestelsen att låta något virus få leva som om min kropp vore ett harem genom att dricka te varm som djävulspiss och äta starka saker som får mina ögon att vattnas. Det är gott.

Och nu ska jag sova. För sen skall jag plugga. ja. Woop woop.

Jag gillar när man har vardagslyx.Stormtrivs på min och moders balkong. Tänkte bo där. Istället. Mmh. Så får det nog bli.

Här kan man bo, och häääär kan man bo.


Äta med ansikte och kamera.

Leker med kamera och äter sushi. Ska fira nytt hem med champange också. Fint sådär.

Första dagen med bebis.

JAG HAR SKAFFAT DET FINASTE JAG VET TILL MIG SJÄÄÄLV.

EN fin fin fin fin fin Nikon D5100. Jag älskar den. Jag ska mysa med den i natt. Jag vill veta allt om den, bli så privata som möjligt - vi får se hur långt det här går... det kan gå hur långt som helst.

Och vet ni vad detta innebär - jag kommer börja blogga igen! För jag vet ju att ni saknat mig.

... jag kanske har saknat bloggen. Kanske.

KOLLA HÄR PÅ VAD MIN BEBIS KAN GÖRA!DEN KAN SÅ MYCKET. Och jag behöver knappt redigera bilderna. De blir så satans fina ändå.
Åh vad jag älskar honom. Han skall få heta... Hans.

Den festligaste filmen ni NÅGONSIN kommer se.Alltså. Nu har jag sett den 5 gånger i rad. Jag har kiss i sängen och gråter. Det är en bra film.
Jävlar vad dom kan dom där Jesus och Lilleman.

Hej hej hemskt mycket hej.

Jag har ingen kamera och för mycket att göra. Men på onsdag så borde jag ha köpt min lille bebis - och då skall jag visa er ALLT som har hänt som ni missat!

Är jätte trött. Ska sova. Ska plugga imorn. HELE dan.Som lite kompensation.

Idag alltså.

Pluggat. oooooch Pluggat. Och pluggat. För det är kul.

Såg Thomas von Brömsen och kunde inte höra något annat än Tyskarna från Lunds Tanzen mit Musik i huvudet. Gjorde mannen säkert rätt obekväm när jag skrattade lite lätt i hans ansikte.

Sen har jag bara läst deppiga saker och städat mer. Ingen super fantastish kväll. Men liiiite givande. Gott kanske.

Kanske gott.


fuck yeah.


This ain't seaworld.


 

Alltså. Ja gud.


Ååååh.

Mår superkonstigt - känns som om alla muskler har bestämt sig för att bli supertunna och göra ont vid minsta rörelse. Det är skönt skulle jag vilja påstå.

Har flyttstädat konstant (med ett avbrott för lite valborgsutgång självfallet) och det är liksom det som händer. Och min kamera och mobil funkar inte. Så det finns inga bilder på nååågot. Nepp. SÅ ÄRE.

Jag är lite bitter.

 

Jag ska skärpa mig och dansa lite med Jeff Bridges istället.

Like a Boss.


Det är underbart idag.

 

Somnade lite i solen denna morgon, helt fantastisk. Kan vara barfota och ha shorts. It's goooood.


RSS 2.0