Kalas bio.

Kalas Niklas hämtar mig vid tåget för vi ska se på bio. Den har bestämt, jag hoppas han vill på riktigt - för jag har inte riktigt lämnat utrymme för hans åsikt. Är det bio så är det bio.

 


Lägg märke till Frida i bakgrunden...

Hehehe chatroulette.


.

 

Jag är alltid så jävla trött. Vare sig jag sover eller ej. Är halvsovande, nyvaken eller hällt i mig 500 koppar kaffe. Jag är alltid trött. Fu.


En ursäkt eller nåt.

Problemet med att ha för mycket bilder på lager är att man inte orkar fixa det - för det kommer ta så mycket tid. Jag har lite bilder från veckan och typ 500 bilder från Bryssel som ligger och bubblar i väntan på att få visa sig. Men jag är trött, nedkladdad med fejkblod och det är en svag doft av baksmälla runt mig. Det får alltså vänta.

Men snart så - jag har långhelg för fan.

mmmmm

Försmak av en suddig kväll.

När Jesus, Bajram, Anki, Sven-Niklas och Profeten samlas en mörk onsdags kväll finns det ingen moral och inga regler.

I början av kvällen:

 

I slutet av kvällen (morgonen):

 

 

Och ja. Mer kommer.


Ja ja ja jag vet.

Det är inte lätt att tycka om mig när jag bloggar så lite. Ni saknar ju mig - och jag bara dissar. Förlåt förlåt. Men som jag sagt. Bajram är hemma, vin finns inom räckhåll, Sven-Niklas kör runt i bil till hotspots och jag har alldeles för trevigt. (Plus att mitt internet inte tycks vara mitt denna veckan. Fett ockuperat. Så det är inte bara mitt fel.)

Ikväll blir det mys - man vet aldrig hur det slutar - och imorrn blir det minimaskerad (ett förspel till kanske lite större maskerad nästa vecka) och jah. JAG är pepp.


FÖR MYCKET.

Det är alldeles för mycket som händer. För mycket fest, för mycket låtar i bilar, för mycket shottar och för mycket föreställningar. OCH AMANDA ÄR HEMMA OCH NU ÄR ANKI HÄR HEMMA HOS MIG OCH JESUS.

Nu ska vi reboota. Vi ska äta så mycket vi bara kan och sen förflytta till café med tryffelkaka och kaffe. ÅH SÅ FÖRDELAKTIGT.

Och en fantastisk nyhet. Min kamera är kaputt - en ny måste införskaffas och jag ska se vad sparkassan säger.


ÄNTLIGEN SAMLADE.


HEMMA.

ÅH vad jag har haft hemlängtan hela vägen hem - så himla skönt att sitta i min säg och glo på min tv. Åååååh så skööööönt. Äter choklad också. Mm.

Brodern min fick en "The Imaginarium of Doctor Parnassus" och en frågeteckensbox från Super Mario med godis i efter lite promenad och sen AWESOME lunch. Seriöst. Det är nog den bästa lunchen - på det stället - det är bara så MYCKET. Åh. Jag är så nöjd. SÅ NÖJD. Godnatt alla barn. Imorrn skall det bli mys med Awesomes, lyckan är faen total.Det är inte juletid men ändå.

Snart skall hela Awesome familjen komma till rätt ort, och denna veckan får jag smakprov - det pirrar över hur sjukt EXALTERAD jag är. Det ska vara fest tycker jag, det ska vara en herrans massa godis och ost, det skall vara film och le durf - kanske en och annan kamel eller potatis?

 

 

Nej. Fy fan vad mys. ÅÅÅÅH JA!


Brodern min.Brodern min fyller snart år så jag skall självfallet sammanställa ett litet grattis vid lunch idag innan hemfärden. Han kommer säkert vara lite sur över bilden - men den är bra så han kan inte klaga. Ledtråd kaaaanske finns på bilden, om allt går rätt till. HÅHÅ! Ni får då se, vi får då seee.

Grattis i förskott Broder-stor!

Tid.

Varför skall tid spela sån jävla stor roll. Om du missar tåget kommer du inte dit du skall i tid. Om du missar tv-programmet får du ångest över det. Om du inte hinner träna blir du tjock. Om du inte hinner sova blir du trött. Om du inte hinner äta blir du svag. Om du inte plugga kommer du misslyckas..

Detta är så töntigt att skriva om. Alla gör det. Men det är fan sant - varför handlar ALLT om tid?

Tiden läker alla sår.

Så var det va? Det gör det inte - det krävs mer för att läka dem.

Det tar tid att komma över någon.

Varför då? Varför skall det göra det? Handlar det inte om omständigheter, vänner, familj och beslut?

Det krävs alltid mer än tid - men det anses vara inom rummet av tid.


Men det värsta av allt är ålder. Att ålder skall avgöra om du är mogen, okej att vara kär i, okej attt vara kär själv, okej att ta beslut, okej att leva som man gör, okej att använda kläderna man gör, okej att få arbeta, okej att få studera, okej att få vara en egen individ.

Jag hatar det. Verkligen hatar det. Att Alla, inklusive mig själv, förlitar sig på tid.

Fan ta tid.


Jag vet knappt själv vad jag vill få ut av min text. Men jag är arg. Jag är arg på begränsningar, tomma förklaringar från andra och oförståelse. Ja. Fan ta tid. Godnatt. Nu kommer jag vara trött, för det är sent.


Brysselmåndag.

Dagen vi åkte. Och åkte. Och åkte. Och drack tio kronors öl på bussen. Och åt godis. Och såg på film. Och sov. Och åkte färja. Och fick 1 miljon sms från telefonbolag. Och sov lite till. Inga fantastiska bilder - men ändå.


Det var faktiskt jävligt mys. Älskar buss under speciella omständigheter. Mmm.


Mycket bra tips.

Min broder och hans fruga har tänkt att införskaffa en liten katt i framtiden och har tittat i boken Bonniers Stora Bok om Katter på raser och det fanns även lite nödvändiga tips om vad för egenskaper en katt borde ha och inte.

Tänkte dela med mig, tillsammans med egna slutsatser.

När du ska köpa din katt bör den:
  • Vara vaken. (helst inte död alltså)
  • Röra sig fritt med huvudet rakt. (inte förlamad eller med bruten nacke)
  • Med lätthet hoppa ned på golvet från bordshöjd. (helst inte jättefet eller med brutna ben typ)
  • Ha klara och rena ögon där blinkhinnan inte syns...

Japp, känns som att mina reflektioner blir över flödiga, såååå -

När du ska köpa din katt bör den inte:
  • Nysa hosta eller rossla.
  • Lida av diarré.
  • Verka som att det gör ont när man tar i den.
  • Ha några blodfläckar eller blödningar.
  • Ha några sår, utslag eller kala fläckar i pälsen.

Kortfattat: Det vore bäst om katten inte är sjuk, döende eller död.

Hoppas ni lärt er något nytt ni också.Lite smygreklam.

Tänkte att medan jag är för trött för att lägga ut några Brysselbilder - så är Tove inte det. SÅ jag hänvisar er dit medan jag filar på mina bilder. Håll till godo små barn.

Brysselsubstitut.


Jag hoppas ni uppskattat mina brysselsubstitut små läsare. Nu är jag i Stockholm och skall äta hemmagjord pasta efter massa resturang mat och belgisk öl. Ville lägga ut en bild som sammanfatta lite av resan, det fick bli denna då jag och Hippieniklas vandrat Brysselsnätter tillsammans hela resan - så detta fick bli ett smakprov. Nu skall här ätas innan ni får mer.

Borde i alla fall..

Nu borde jag vara framme i Stockholm och sitta påväg till bror min. Gode gud jag undrar hur trött jag är. Spännande, kanske märks på nästa inlägg - hur sammanhängande det lyckas vara liksom. Ses på riktigt snart.

Min kärlek Brainless Tales.

 

till ditt förfogande.


Efter Humorhimlen.

HOPP HOPP SKAK SKAK!det är vad man brukar göra en torsdagskväll.


FRIDA ÄÄÄÄLSKAR ATT DRICKA ÖL.OLLE ÄÄÄÄLSKAR ATT VARA MED PÅ BILD.FRIDA ÄÄÄLSKAR OLLE.TOVE ÄLSKAR INTE ÖÖÖÖL.JAG OCH FRIDA ÄR INTE SJUKT ATTRAKTIVA I MUSTAAAAASCH PÅVÄG HEM.Perfkväll. MHM!

Åka hem.Nu är det dags och ta bussen hem till Sverige med ett sista stopp i Stockholm ett par nätter - så imorrn får ni icke tidsinställt inlägg WOOP WOOP. 24 timmar buss, hit me baby one more time.

Hon är då helig.


Humorhimlen dawg.För ett par veckor sedan vandrade jag, Jesus, Oll-Olle, Tove taco och hennes vän för att se P3 människor på Pusterviksbaren."Jag ser ut som Björn Gustafsson med Aids."Emma Knyckare hade skrivit ett brev till Göteborg. Klockrena liknelser med alla jävla hipsters på gatorna i närheten - mig inkluderad.Det var en rätt ful "maroinett" teater, men den hade musikmedlyt till Nightmare before Christmas. Så jag var klad. KLAAAAAD.Morgonpasset.Little Marbles.
De var bra, riktigt bra - de två i kombination. Jag såg dem innan och hade pekat på killen och sagt: här har vi en kille med koll. helt rätt århundrade på stilen. Så var han med!Fridas favorit som blev min favorit när hon räknade upp de 13 sorgligaste stunderna. "När mufasa blir överkörd av gnuer i Lejonkungen", "när man lyssnar på panflöjtsindianerna och cd:n börjar hacka" eller "när du inte vet att du blivit dumpad förrän du loggar in på facebook." Helt jävla underbar.De var... annorlunda. Frida påpekade att det var såhär hon tänker sig att konventare håller på. Sen gick det inte att fokusera på något annat.
Ni vet vilka ni är pojkar.Morgonpasset och Little Marbles. (ser ni hur jäkla nära vi satt eller, jag det var nice - tackar som frågar)

(det ska vara en fantastisk gif här. Men den vägrade när jag skulle publicera den. Fu blogg.se)

Om det blir tjafs.

I will be like:

And if she will be like:

I will be like:


Ekobyn.


Tänkte visa bilderna från vår dag i ekobyn som lovat. Det var en sån overload av frisk luft att jag somnade vid typ 8 på kvällen. Vad har hänt med dagens ungdom (mig)? Aldrig sovit så gott...
Hrm.
I alla fall.. Ekobyn.


Tess lille hund, en tjurig liten tant.
En omåttligt populär tjurig tant.Tvingade alla andra att skriva Quiz, så kunde jag gå runt och chilla. Ohyes indeed.Ina chilla också.Framme vi ekobyn.


Inte för att vara sån. Men den ljusa hunden är ju riktigt ful ändå... Söt. Men jätte ful.
Tove kändes som om hon gick runt och passade in.

Friluftsdagsmatsäck som i förskolan.
I en ekoby? Va? Vaaaa? Den bara låg där tillsammans med betsen och plankorna...

Dumma Ina som inte kom med till Bryssel! Hon chillar ju så bra. Men det var hiphipstermyspys i ekobyn.

Hipstergang.I bryssel skall det hängas. Hängas med hipsterburdar och hippiepöjkar. Vi ska hänga med EUparlamentet och miljöorganisationer - och belgisk öl på kvällarna. Japp. Detta är bra grejer.

Framme i Bryssel Bitch.Nu skall jag vara framme på ungdomsvandrarhemmet Vincent Van Gogh och ska checka in. Idag blir det inget intelligent tjafs - ska nog bara upptäcka staden och äta middag. Yeah bitch that's right, awesome.

Hoho!


Baksmällan.
Skitdålig kvalité, men det är seriöst den bästa sekvensen i hela filmen.
Kolla hans min. Där snackar vi offended.

7 timmar.

Oh yes, vid detta laget skall jag och hippie-Niklas tagit lunch i Stockholm och suttit på bussen ett tag. Och ja, det är vi och pensionärer i 7 timmar innan resten av vår grupp kommer på. Har Baksmällan och Hästpojken på min Walkman - så det ska nog gå.Och Niklas. Detta är en bra bild. Nu lägger jag ut den. Så.

Det finns ju inget mer häftigt. Vi har ju något fint tillsammans.

 


klockan halv tre.

Så chattar jag på facebook och skrattar fan så jag gråter då jag måste kväva det för att vara tyst. Fy fan.

Jag är en djup jävel.

Har haft en perfekt jävla Söndag. Allt jag gjort är att fota, skriva och gå runt i Stockholm - plus att jag fått komplimanger från okända människor (?). Trevligt trevligt. Har fotat massor och tänkte att de ska få vara med andra inlägg och roa er under min Brysselresa. Så nöjd med min dag. Perfekt. Åååååh så mycket hipster.

SÅ djup.

Nu har jag vaknat av nattens fyllesms.

Ska ut i den stora staden och utforska på egen hand, ska allt köpa mig något nördigt och kanske något chokladigt och sedan något kaffigt. Så skall jag göra, och fotelisera om det finns något kult. Annars kan ju göra som herr Random gjorde igår som satte sig med sin systemkamera på huk en bit ifrån och fotograferade mig på sergels torg för att sen göra tummen upp och springa iväg. Så skall jag göra. Det kan ju kul kul kuuuuult.Förfärliga bilder. Men vet inte vad jag ska ta annars just nu. och jag har fixat dem. Det är inte så lätt när man skall posera i närheten av andra - det blir obekvämt för alla parter inblandade.

Sven.

Får ett så fint röstmeddelande från mina fulla Svens i Uddevalla och saknar dem redan. Känns i hjärtat faktiskt.

.


Retouch much?Jag tycker det är fint. Fint att se sådär plast ut. Kunde inte låta bli att göra mig själv lite plast med så mycket spartime on my hands, och efter så mycket inspiration från alla håll. Så här har ni mig. I plast. Njut.

YALLA!

Skyndar av bara faen i bilen till Trollhättan till tåget som går om mindre än 15 minuter... jag är som vanligt i GOD tid. (jag kommer få fet ångest om detta inte går - men nu är det lugnt). Men jag kommer sitta på tåget utan internet hele dagen så I'LL SEE TONIGHT from Estocolmo. Fy fan vad jag ska hilla på tåget nu. Om någon tittar på mig kommer de bara tänka att DAMN! Fy fan vad hon chillar.

Nu ska jag sminka och smörgåsa mig fort som faaaan. Ses ikväll. Sålänge får ni lite humor:

 

 


Som att vara full. Fast nej.

 

Har just gått genom ett tankat uddevalla och bara velat hem för att sova - men nu är jag alldeles adrenalinig (fast helt slut?).

Har haft fullt upp idag - Omställningsnatta i Göteborg. Har gjort mitt klassrum till en biosalong, säljt popcorn, pratat med megahipsters och pojkar iklädde trikåer för att se ut som sol och vind - har också spelat gitarr och sjungit. Jag är mycket stolt över min insats - det var pirrigt och stressigt, men så SATANS kul!

 

Ska upp tidigt och åka till Estocolmo till bror min, för att på måndag ta bussen till Bryssel med HippieNiklas (sen de andra också... men det är efter sex timmar och så långt kan jag inte tänka).

 

TA DET LUUUUGNT - jag tar med mig datorn till Estocolmo och förbereder massa blogginlägg. Jag vet ju såväl att ni inte klarar av att leva utan min fantastiska humor, mina bilder på mig själ, när jag berättar så ingående vad jag har haft för mig eller är allmänt poetisk. DET GÅR JU INTE. Men jag finns ju här för er. Puss. Godnatt.


Blood Rushing, and I’m thinking. It’s happy hour somewhere and I should be drinking.
Jag har varit chill. Chillat fett trasiga byxor och mössa yoooo. Ska träffa Frida snart, ska överraska med en skräckfilm - ja, den kommer nog suga. Ska passa på att gå ut en sväng också då tror jag... hehehe. Är helt mos i huvudet. Det är därför texten är så intressant och sammanhängande.

Ekoby.

Idag var det studiebesök i en ekoby - vilket också resulterade i en jätte kort dag (WOOP WOOP).

Det var som en friluftsdag med vuxna barn och två hundar. Helt STÖRT söta hundar (den ena i alla fall - den andra var faktiskt rätt ful).

 

Det var sjukt fint överallt och nice väder - så jag schtekte, fota och åt matsäck (det där sista blir ju fel... men hur stavas det annars). Som förskolan all over again.

 


Fler bilder blir det.

Som en man.


trasktrask.

Nu ska jag ut och traska. Trasktrask - det behöver man ibland. Traska. För att traska runt. Och traska själv. Och inte se reprisen av scrubs igen. Då är det bra att traska. Det borde du också göra. Traska lugnt!

 

Ja. Såhär ser det ut i Uddevalla.


Hänghängigahängslen.

 

Cheapmonday, hängslen och Monkiskjorta - yo.

(Jag vet att golvet är lite spooky.)

 

Slutade tidigare idag, och har sovmorgon imorgon - BEST DAY EVER.

Ska till en ekoby och äta gräs imorgon, jag tror i alla fall man gör sånt där. Kanske ska sy mig en kostym i hampa också... kanske.

 


Bessewissrar mig i skolan.

Ringer folk att intervjua och kritiserar allt och planerar sönder. Oh yes indeed.

 

 

 

(oh yeah I did)


Varför. Händer. Detta. Så. Ofta.


Jag vet jag vet.

Ni har undrat hela dagen vad fan jag håller på med som inte uppdaterar er om mitt liv idag. Men jag har tre ursäkter:

1. Mitt internet började fungera som det skulle ordentligt precis nu.

2. Jag har gått i skolan och varit duktig.

3. Hade jag skrivit tidigare hade det bara varit konstigt och osammanhängande - obehagligt för alla parter (och nej jagvar inte berusad av något slag om det är det ni tror. Tror alltid det värsta om mig.)

 

Det har varit filmskola idag, planerat sändningen i December - det kan ju vara kult. Är klara med våra repotage också.. Jag är så präktig i filmen att jag vill skjuta den där jobbiga människan som pratar för att det är så pinsamt. Så jag tror inte jag kommer länka den som jag gjorde med den andra.

 

..

 

eller va fan ni har ju praktiskt taget varit i min mun när jag ätit.

Skall överväga.

 


Vad händer med världen?

Ser just nu på livesex med dans involverat.. och har tittat på en penisakrobat. Han gjorde bland annat LochNess monstret (jag vet inte hur det stavas... jag är för fan i chock). Kanal 5 är kult.

Lördag

Pasta och Officespace hos mig med Sven-Frida, Sven-Anki och Sven-Niklas
Vin och O'Hagans' med Malvinstudios
Cruise till Meteorregn i Skeppsviken
Derpa i Bilen
Cruise till Stenungssund och skrika på Norrländska med mi ÄLSHKLING ARNE
Sjunga i Bilen
Stridsvagnspromenad med Sven-Niklas
Snacka i Bilen
Skrika på Älgar
Skrika i Bilen
Spotta och ta en sup vid gamla Låg- och Mellanstadiet i Stigen
Spökhistorier i Bilen
Sitta i Annikas kök och se på ful-humor klockan 5
Somna i Bilen


Och nu bakisar jag mig med Frida. Som man ska.

Fredag

Hipsterfika
Vin och öl hos Frida
Fingerdrickspelet där jag var sämst
med Andree som inte kan räkna, Erik som är stöddig och Frida med för mycket koll
Spårvagn till Andra Långgatan
Toalettbesök på Hagagatan
Le Village med Laserpennor
I dare you
Gratis Crepes från glada män
Efterfest åt ett håll
Efterfest åt ett annat
Tv spel
Spårvagn hem klockan 8

 

(Onsdagsbild dock.)


Fredagskväll.

Nu så kom man hem till Frida. Ska kanske sova nu - kan ju vara en bra idé, eller inte... Kan ju va kul och se hur störd man blir efter ett tag till. Mmmm. Mycket möjligt. Godnatt.

(detta är att komma hem på morgonen för övrigt, inte som ni som påstår att 4 är morgon - det är pensionärsmorgon. punkt.)

Den här är till dig Anki om du inte sett den.

Tumblr_lq5f4vneqt1qcwdcbo1_500_large


Grym igår.

Planera saker, plugga, chatta och smsa är en fantastisk combo. Vem sa att jag inte kan multitaska - detta går ju helt fantastiskt!

I brist på bilder för tillfället förresten så får ni en liten beskrivning av igår:

Pustervik var grym igår P3 var grym igår, Ölstugan var grym igår, spårvagnen var grym igår, regnet var grym igår, mackorna var grym igår, mocka rutorna var grym igår och pepoles var grymma igår.

Det var trevligt alltså. Mhm.

Ska hipsterfika med Frida pågrund av inställt hipsterbiobesök - kanske köpa något kult för pengar som inte borde användas också. hmmm... HEJHEJ.


*tuggar hipsterfika*

Argt inlägg.

JAMEN KOM GÄRNA OCH FÖRSTÖR ETT AV MINA BÄSTA MINNEN I MITT LIV GENOM ATT PRATA OM ATT DU VARIT MED OM SAMMA SAK TROTS ATT JAG VET ATT DU ÄR EN JÄVLA MYTOMAN MEN DU FÖRSTÖR ÄNDÅ OCH AVSLUTAR MED ATT SÄGA ATT DU TAGIT EN BILD PÅ DET OCH VISAR DITT EGOPICSFACE SOM JAG ABSOLUT INTE VILLE SE FATTAR DU INTE ATT DET VAR VIKTIGT FÖR MIG OCH ATT DU INTE BEHÖVER TOPPA ALLAS JÄVLA HISTORIER. FAN.

Chillhipstpustfärg.

Ska chilla idag. Hitta saker, äta hipsterfika och gå till Pusterviksbaren. Varför?

FÖR ATT DET ÄR SÅ JAG VILL SPENDERA EN ONSDAG EFTERMIDDAG, THAT'S WHY.

 

 

Vill färga håret mer orange. Gillar orange. Älskar orange. Eller Arielrött. Eller blandning... mmmmm.

Ha en bra dag.


Pratar lite nu. Om mig själv. Om att jag har gjort coola saker.


Som det här:Eller det här:Eller det här:Eller kanske det här:

 

Jag missbruka ju fan att klä ut mig. Missbruk. Jag har problem. Ojojoj.


För exakt ett år sedan skrev jag detta:

Kan ni tro på vad som hände mig idag?

Mamma rusar plötsligt in i min brors gamla rum.
-"Kom Karolina, Fort!"

Jag småspringer till dörröppningen och hör det hon hör, fjärilsvingrar som smattrar mot väggen.

Jag kan inte låta bli att känna hur det sticker i ögonen och näsan medans jag gapar och drar hoppfyllt efter andan.

-"Den kom hit i Fredags, ville visa dig innan jag berättade." Säger hon till mig.

Och jag fylls av hopp, han är här. Han kom tillbaka för att och visar att han fortfarande finns här.

Inte ett tecken, ingenting sedan 1 November (Alla helgona) 2008. Men sedan i fredags, när det är exakt tre år sedan den här veckan var - visar sig en levande fjäril igen.

Känner sedan något jag hört folk beskriva men absolut aldrig kännt förut.
Känslan av att ryggraden totalt frös till is, och en djup rysning. Och den känslan höll i sig länge - säkert en kvart, och skrämmde mig lite. Jag var tvungen att gå ut ur rummet, blev för jobbigt till och med.

Det kändes så verkligt igen, det har hänt.

Och jag kan inte låta bli att tänka på det nu, trots att jag inte alltid vill.
Jag vet att många inte tror på något utanför vetenskapen, och det gör mig ledsen.

Jag har blivit besökt av vackra fjärilar vid speciella datum, utan att de ens skall kunna leva vid den tiden på året, och satt sig på specifika punkter på min kropp och vägrat flytta på sig.
Trots droppar som faller på dem.
Trots mina fingrar som försökte peta undan dem.

Fjärilar har agerat på ett sätt som kännts tröstande, vackert och "för bra för att vara sant" tillräckligt många gånger att jag inte vill tro något annat.

Just det: Tro.

Jag vet att jag inte kan veta det, men jag är glad för det.
För det fyller mig med hopp.

Och kan dämpa rädslan som ingriper en ibland.

Varför, varför skall man vara så kritisk? Varför måste man ha svar?
Det gör mig både arg och ledsen att en människa inte kan tro på något vackrare än verkligheten.

Jag vill tro.
Hoppas.
Och det tänker jag göra.
För gör jag inte det...

Ja, vad blir kvar egentligen när hoppet försvinner?
(Denna bild är inte photoshopad, tagen 1 November 2008.)

Egoist.

Sitter och samlar prylar och bilder för att prata om mig själv imorrn. För det gör man på folkhögskola - pratar om sig själv. Och alla måste lyssna! SKA TJATA HÅL I HUVUDET SÅ ATT DE VET ALLT. För det är kult, att chockera klassen. HOHOHO.Typ bilder som denna skall visas. För jag vet intget bättre att skryta om. ÅH mi familia.

Maestro.

Mer presenter till mig själv från Bengans i Estocolmo. Lyssnar sönder. Två depp och en damp med en mycket fin pojk. Howlin' BABY.

Inte denna veckan igen.


Varför känns det fortfarande lika mycket. Like Clockwork. Jag blir automatiskt orolig och illa till mods - tills sista dagen, då det bara blir tomt. Åh. Varför måste det redan vara denna veckan igen?

Try walking in my shoes.

 

Mina hänghänghängslen är en ny kompis jag hittade. Jag chillar medan han håller upp mina byxor.

Ett äkta förhållande.

 

Har bara redigerat och redigerat idag - ska pluggelisera lite nu också, vara sådär duktig till och med.

OCH beställa tågbiljetter till Stockholm! För jag ska ju åka till Bryssel därifrån. Ska jag. Faktiskt.

MASSA FAKTISKT NUUUU.


Gammeldags.


Köpte mig dessa små ting i Estocolmo som jag tycker är så bra. Kortet är ett av två varav den andra fick Jesus - som ett delahjärta, fast lite snusk. Snusk är kult. Hohoho, snusksnusksnusk. Sånt gillar vi allesammans.

Sense.

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lsa9d8uefP1qzrlhgo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1317676390&Signature=%2FRY8oKEKApjnnNxnQNOpS9PR%2BIs%3Dhttp://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lsa9d8uefP1qzrlhgo2_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1317676409&Signature=mXWEcLZDg4rwVk%2BCLfkdC3Il3xo%3D

 

This picture makes none.


Let us fiesta.

Profiesta in Bengefors. Vi vet hur man gör det. Vi vet hur man förbereder sig för tio timmar fest.

 

 

Anders, Ove och Göran. Vilka män.

 

 

Señor Nacho. Smällde piñatas och skrek på spanska. Det var fint faktiskt. Mycket fint.Och vår fantastiska födelsedagspresent som vi SÅKLART glömde hemma. Men han har ju indirekt fått den genom internet... SÅATTEEE. Det är vi på Peace and Löv och allt vad det innebar - det var ju fint det också. Lika fint som på bilden. Det blir det på redbullvodka och inga sovtimmar alls.

Åmålkalas.

Igår var det Åmålfest med förfest med livsfarliga dricklekar inne i en glasaltan - och sedan sitta på kontoret och träffa så mycket folk samtidigt att bara det gjorde mig snurrig. Så bra kväll, med så mycket kaos - JAG ÄLSKAR KAOS.Kameran fick stanna hemma dock p.g.a att jag annars skulle ha panik konstant över var den var - så bilden är jesus där det finns ett par bilder till, klicka för helvete.

Och nej jag vet. Inte min nykraste stund.

Parplyplyply.

 

Mitt lilla paraply om halsen. Ifall det skulle börja regna - så är det ju rätt behändigt.


FÖDELSEDAGSKALAS!

Snart skall jag och min kompis Fjida åka till Åmål och gå på Kalas föj Victoj. Vi har jitat teckning hela dagen för att göja hjonom glad. Ja ska visa ej en annan dag näj jag kan lägga upp den föj nu äj jag hos fjida och lekej.

Vi ska ta med oss våja gosse djuj Andejs, Göjan och Ove också - de äj ju alltid så snela.

Ska va uppe eftej läggdags också, säg inte till Mamma baja tihihi!Detta äj jag och min kompis Fjida på ett annat kalas. Men det haj jag ju jedan bejättat om.

HEJDÅÅÅ KOMPISAJ

Life is a bitch, but she's totally - "doable".

 

Har då skaffat mig ett nytt rött läppstift. Detta gör mig så lycklig. FÖR JAG ÄLSKAR LÄPPSTIFT.

Men det borde ni veta redan ju. Annars känner ni ju inte mig alls. Fyfan.

LÄPPSTIFTLÄPPSTIFTSTIFTLÄPP.


Vad hände egentligen i torsdagskväll?

 

Hemliga bilder. Från hemliga uppdrag.


...Jag vet att ni kissar på er av spänning.

You're Mr. Brightside.

klick.

RSS 2.0