Har fått en anledning till att skaffa barn.

Parenting: You're doing it very right.


Frida hade fest igår.

 

Inget konstigt alls.


Tappade kameran i golvet och gjorde sönder luckan...



kanske med all rätt.

PÅVÄG HEM.

Sitter på tåget och dör för en toalett. Men den är trasig. Det är kul. Jag vill att det ska vara imorrn. Nu tack!

Vill bara poängtera.

Bästa torsdagseftermiddagen igår spenderades först på Wayne’s i Uddevallat med STÖRSTA JÄVLA LATTEN NÅGONSIN! 

 

Att annika inte borde umgås med retards. Det kan knappast vara nyttigt.


Har umgåtts minsann.



Med denna vackra skapelse. Den där saken i hörnet - vet inte vad det är...

Vår lille trailer.



Ni vet den där filmen som tagit upp all tid i mitt liv sedan hur lång tid som helst? Detta är trailern till den som vi gjorde på en dag där i slutet. Kom och titta sen också. För i heeelveeeeteee.

Holger visar mig fantastiska oatmeal.

Jag kollar runt och gör sedan ett test och får reda på vad som skulle hända mig under en zombieapocalypse:

 

The Zombie Bite Calculator

 

Kewl.


Tänkte bara säga godnatt.

Och att jag hoppas att ni har mer tur än jag. Sov gott!

cottoncloud.

 


Idag som idag som idag.



Har suttit och hjälpt min bror mitt sitt universitetsliv och varit en FANTASTISK syster - har seriöst inte haft tid med något annat än det och gå i skolan. Så nu, nujävlar skall jag äta choklad och glo på tv. Glo glo och glo och sen gå och lägga mig. Är fortfarande i smärthelvete så då ska jag sova bort skiten - ska bli fett nice. Är seriöst taggad för min döda kväll.

Och för helgen.

OCH FÖR I HELVETE HELGEN.

Men den kräver en värdig introduktion - det kommer det kommer. Men nu ska jag dö i soffan.

TEQUILA!



Stigbergstorg falafel - OM to the NOM.



Och nachos ska det vara. Om man dricker Tequila måste det finnas ostiga nachos. Fin är Tovish också, så jävlans fin.



Julia också, som den värd hon var i sin sjukt fina lägenhet.



Ingen Tequila dracks utan att man skulle höra mannen med den mexikanska rösten sa lite fint i låten Tequila: "TEQUILA".



Jag skulle vilja kalle denna bilden "Före Tequilan".



Och denna "efter tequilan".



Tess tvingades dricka tequila trots att hon skulle upp och jobba imorrn - bra idé sa vi.


Och att stajla henne för den delen.



Sen kom Ina med sparklyhår och vi spelade "Sanning och konsekvens" för fullt äkta 16års stajl.



Tove opepp vs. pepp.



Det fann en sombrero hos Julia. Den var fin. Trivdes för tusan som fisken i vattnet i den, hemma hos henne också, med de små flickorna.

Slutade med att vi satt på ett nattcafé och åt uphittad paj och toast klockan halv 5 på morgonen. En jävlans bra kväll. Jäääääävlans bra.

Citat från film.

Vad är gud?

Du vet när du verkligen önskar dig någonting väldigt innerligt?

Ja..

Gud är den som ignorerar det.


Överläpp i brysselkorvsform.



Efter bion med all popcorn i torsdags vaknade jag upp med en stenhår och svullen överläpp. Kanske inte syns jätte mycket, men det ni ser som är svullet - tänk er gånger 3. Kände mig som att jag förstorat läppen och kunde inte riktigt stänga munhelvetet.

Jag kände mig som en retard/hollywoodfru.

Biobiobiobiobiobiobiobiobiobiobio.

I tordsdags gick jag och min favoritvarg på HungerGames (se den för i helvete) och åt 1 ton popcorn och 100 lite läsk... typ - nej jag överdriver inte. Vi bestämde oss också för att sprida det likt konfetti kring våra tjockisstolar. Så man går på bio, så man alltid bör göra i alla fall.



Så fin hon den där. Och så fyller hon år också - IMORRN.

Fy faen.

Jag pallar inte. Mår likt ett anus idag, så får jobba på hemifrån. Det är kult. Kuuuuult. Ska bara se till att detta skall gå över - för nu vill jag dö lite, eller döda någon. Kanske skippar mördandet och äter saker med fett istället, tröstäta - OYEA.


Dagen efter ni vet.

Ja alltså - blogga har inte varit högsta prion när det fanns pizza och säng - OM MAN SÄGER SÅ! Dessutom har filat på små planer, finns det inte tid att redigera bilder och göra fina inlägg om min utomordentligt FABULÖSA HELG!

Ska fixa det. Men inte nu - kanske inte ens idag... hohohoohoho. I ditt ansikte.


Att Åmålskalasa.



De e kult det. Även om bilderna är från när vi var hos Alex, och nu blir det hos Mille, så är det samma bra. MMMM. JUSTE! Upptagen med att leka nu. HEJRÅ.

Club is in me heed.




Lite mör efter gårdagen, men inget kan stoppa mig från lite Åmålsfest - när du har mycket saker att göra: gå på fest. Det är mitt tips till världen. Ska dansa lite tror jag, och dricka bubbligt - och köra första firandet av bäste varg. Så fint så fint.

Jag hörde att någon sa ffäääässst.

 

Bilderna är från Yaki Da förra torsdagen - men jeklars vad vi skall fira. Filmer som vi jobbat med sedan januari är HELT klara. Då blir det som det blir en fredagkväll - inget konstigt.


Nu räcker det.



Nej. Nu räcker det för den här dagen - för den här skolveckan. Tänker inte koncentrera mig mer. Tror jag ska ta en powernap nu, och sen göra mig iordning med vin i handen och sen umgås med mycket trevliga flickor och en flaska tequila. Det tror jag att jag skall.

SÅ FÅR DET BLI!

Kom kom till Bio Roy.



Jobbar jobbar jobbar jobbar.
Men idag är det fan fredag och då fan skall det drickas tequila. Massor av tequila för att fira att filmen är klar och för att ta en paus i de MILJONTALS saker som egentligen borde göras - men det behövs helt enkelt en paus för alkohol och dans.

(Denna är en av affisherna som jag photoshopat, julia har ritat)

Overraskelse.



Bestämde mig för att Wolf behövde mer än en present, och eftersom det inte blir något firande just denna helgen, så behövdes den nu. Så gammal hederlig bio är fan det bästa, med hedersplats i biografen.
Allt för min födelsedagsman.

Dinner and a show!

Med Frida kommer varje måltid, fika eller vinglas med mera - med en show. Förra veckan var det detta:


Yaki Da Torsdag.




I torsdags efter franskan tittade vi lite på när Julia sjöng med Daniel Gilbert, trevlig snubbe det där, och sen snacka vi lite med Krister i P3 - och så var det ju öl på en Torsdag JAMENMANTACKAR!

Små små detaljer.




Pågrund av att jag är ett gnälligt Pmsigt monster så gick det inte att ha mitt ansikte på bild då jag var påväg att kasta kameran genom fönstret när jag såg hur jag såg ut - jag har bett om ursäkt till kameran, han har själklart rätt. I alla fall så får ni bara små små detaljer på mina kläder - som ni så gärna vill ha.

Vardagslyx.

 

Lax, klyftpotatis och ett glas vin. Ohyes - det är precis vad jag behöver. Fuckyeeeeeea.


This genius.


Sofia fyfan vad grymt.

Så var det dags igen för hundrade gången.



Jag har ingen bättre bild för tandläkarbesök, eller snarare så blir det så likadant varje gång jag tar en bild att jag bestämt mig för att ha samma.

Så jag och mitt charmigaste jag skall fram och tillbaka till tandläkarn för att åka hem och frakta tonvis med kläder till skolan för gratisgarderoben/loppisen. Huh. Jag är inte fantastiskt road.

Nej jag skojar inte.



Min mamma har helt seriöst skickat in ett desperat mail till marabous hemsida för att hon inte kan hitta sin favorit choklad längre. Visste inte om man skulle skratta eller gråta - så jag gjorde både och samtidigt.

Hej alla barn.

Jag vill gå och lägga mig nu. Har gjort utkast nummer 2 av affishen igen och skall sätta mig med talet innan jag däckar facedown i duschen för att sedan komma på att jag inte kan sova i duschen och ta mig in plaskblöt till sängen och vakna när det är alldeles obehagligt och kallt - jepp, så kommer nog min kväll gå till.


Editor in chief.



Jag redigerar och redigerar och redigerar. Allt jag gör - skitkul men fan vilken tidssväljning det gör. Gör typ ALLT samtidigt. Gör omslag, affisher, skriver tal, åker tåg, hämtar hemlisar, blir förbannad, blir överlycklig, kollar framtid, rensar mitt hem, fixar jobb, bloggar, äter, skriver tal, mailar och filmredigerar samtidigt.

Så ja. Jag är lite lätt stressad, vissa delar är skitkul - men det känns lite som att jag skall tuppa av och har samtidigt inte tid att sova. Nu jävlar är det mycket - men fan vad bra det blir sen... eller hur? ELLERHUR!? För fan. Det ska jag bannemej ha.

Ska åka tåg, skriva tal, vara kissnödig och planera veckan nu. Samtidigt. Som en riktig kvinna.

.


Woopa.

Har jobbat hela kvällen med att rensa och skapa en affish och borde sova men orkar inte just nu - vill bara jobba liiiiite till. Lär sig så satans mycket när man blir tvingade att redigera skiten ur saker. Fan va kul det är! Är lite hig på dator nu. Kan inte sova nu. INTE NUUUUU!


NEIN.

Kläkläklääääder.

 

När man rensar garderoben, då fan hittar man kläder man inte sätt på LÄÄÄNGE. Allt är secondhand.


DET RULLAR PÅ SOM DET SKA NUUU

Filmhelvetet börjar komma mot sitt slut. Äntligen efter tusentals trötta och frustrerade timmar där det känns som att det faktiskt vore värt att få en fet jävla räkning bara man fick slå sönder datorjäveln.
Så jävla skönt. SÅ jävla skönt. SÅ DJÄVULSKT NJUTNINGSBART.

MMMH.


SÅ njutbart.

Herrejössesamaliadomongon.

Vet ni något som är kul?

Att rensa!

Vet ni något som tar sjukt mycket tid typ en hel helg fast egentligen mycket mer?

Att RENSA!

Vet ni något som gör att det känns som att man skall få ett psykiskt sammanbrott?

ATT RENSA!

Vet ni vad man måste göra när man snart skall flytta?

RRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag har rensat idag, och igår då, är inte klar såklart - hade dock ärligt talat hoppats lite, bara lite.
Har nu hela mitt past i 3 små lådor och en back (vet inte om ni tycker det låter mycket, men ni skulle bara veta hur det var först) och har nog på riktigt sorterat bort 80% av mina smycken och i alla fall 30% av garderoben. Jag är duktig faktiskt - GRYM till och med.

Men måste sova nu, för jag kollapsar snart.



Jag tyckte det blev fint så, man kan både se en glad gubbe och en glad gubbe som pekar fuck you (OM MAN TÄNKER LITE OUTSIDE THE BOX - som jag gör, i mitt specialmode jag är i för tillfället) .. nä. GODNATT!

Kalle Spann.

Blir först scared out of my pants när det är två av Kalle Spann (Svenska Charlie Bucket - mycket roligare med Kalle Spann för det är så satans fult) i Spiderwick som är på 4an.

Så jag var tvungen att kolla IMDB om det stämde och upptäcker vad puberteten gjort med pojken.

Från detta:



Till detta:

http://trialx.com/curetalk/wp-content/blogs.dir/7/files/2011/04/gcelebrities/Freddie_Highmore-2.jpg

 

Från söt till... besvikelse. lite lätt creepy.

 


Söndagsfrukost.



Idag är det lika mycket städa och rensa, ovanpå lite av hundra saker till att göra - få se vad jag hinner och prioriterar I'M THE BOSS. Åt fet frukost i alla fall för första gången på lääänge - and damn it was good. Ska nynna vidare på riktiga och påhittade Lonely Island låtar nu. PEACE

Lazy Sunday!



Ja. Jag önskar att jag ALLTID var så häftig på  söndagar. Idag är jag fan det.

Kollade ju på balklänning.

Och det var nog bland det mest omständiga i mitt liv. Jag bara irra runt och gnällde hål i huvudet på Holger. Hittade en svart som var bra, en annan turkos men som var lite väl hemmafru. Åkte hem tomhänt helt enkelt.

För att sedan upptäcka när jag kommit hem att där finns det perfekta. Bättre än så kommer det inte kunna bli i alla fall. Så gratis, ärvd och fin är min klänning - och min förras raka motsats till min förtjusning.
Exalterad är jag - mycket exalterad.

 

Även om min förra är bland det finaste jag haft på mig någonsin faktiskt.


Nu skall vi bara finna kostym åt herren också.

Pojkar.

Har börjat mitt rensande med sånna där saker jag sparat sedan ALLTID och börjat sortera och slänga det.

Jag upptäckte då min gamla samling av utklipp på pojkar från tjejtidningar som jag suttit och fladdrat med ögonlocken över. FRAMFÖRALLT Johnny Depp, det var lugnt sagt flest bilder på honom - CAN YOU BLAME ME?



Hade jag inte haft internet hade jag fortsatt samla utklipp på den karln - DEN SATANS KARLKARLN.
Ni fick se lite av utklippen nu i alla fall - men nu skall allt i soptunnan. Internets tid är inne.

Håller på för fullt!

Har prioriterat städningen/flyttstädning så sjukt mycket och så satans duktigt. Ska berätta mer sen - ska äta och fortsätta sen. Så här kul är det:



Fast ännu kuligare nu - WOHOOO

I want it so bad.


Lille Holger kommer till stan.

Nu skall vi kolla balklänning, fan va killen är dedicated - blir så jävla glad. Han har klippt håret och funderar på att färga det. Jag har paxat att få göra detta - det gick ju så satans bra sist!



Var en fabulööööös kväll igår skall allt berätta. OM jag ska!

And I love you like a stupid piece of cottoncandy.


FRENCHTIME.

 

Vi har alltid en typ av förväntningar när vi tar oss dit...

brukar inte stämma.


Dödsapril.

Har insett att båda åren med bloggar innan denna - så har bloggfan dött i april, båda gångerna. På pretentiousmuch var det ingenting, och på berrylumpling dog det ut sakta men säkert.

Men denna bloggen skall inte dö, inte denna aprillen (YES böjde en månad till bestämd form) det är bestämt.

Det är lungan.

 

Men för två år sen berättade jag om 5 timmar i februari, det var kamp om kärlek, udda pojkar och mycket bra flickor. Var sjukt kul att kolla på igen - KULT ALLTSÅS.

 

 


Blur kommer ju till Way Out West, herrejösses.

 

Mhmm.


Jag har en liten fundering...


Just det ja, tatuera mig ju!

 

(Mina ben ser creepy ut - nervermind it.)


Look at THEM apples.

 

Hemma efter redigering idag igen - INTE så mycket variation i livet precis. Ska se om jag kan få städat klart mitt helvete, städa 3 timmar igår men har fortfarande massa snuskerier kvar. Uhhhh.

Som man bäddar har jag fått ligga...


Seriöst. Jag skulle kunna döda för att bara en bit godis inte gör ont.

 

 

 

Jag skulle dock kunna skapa en naturkatastrof för det där.

PÅSKKALAS.

I Lördags var det KALAAS massor av Kalas hemma hos Ulrika Judas Skylvik. Jävligt trevlig med bubbel, ballonger och saknade partyhattar.



Farbror Frida skulle allt se om hon kunde bjuda lite barn på en ballong och godis. Hade inte varit svårt med tanke på alla barnfamiljer i bil som tutade på oss när vi vandrade till Fröken Judas.


Det var högst förvirrande tyckte de små barnen - HÖGST förvirrande.



STORA barn leka bäst.



Åhléns nya vin, mycket smaskigt faktiskt - mycket smaskigt indeed.



Det var snabbt dags att börja spela dryckesspel... Så Amanda och Frida började hota mig med sina biceps.



Kameratävling som herr Alfred påstod han vann. Han kan få tro det om han vill.



Obehaget som uppstår när du inte är helt säker på om du får titta in i kameran på grund av drickspelets regler.



Jag tror att detta var en skönhetspose. Modellpose till och med.



Amanda har ALDRIG varit så seriös om fred, och Frida har ALDRIG tyckt det varit så kul att inse att vår vän sedan 3 år tillbaka inte alls heter Bajram eller Manda - utan Amanda.



Freaky face och kärlekface på en bild. En jävligt smaskig blandning.



En ny lek där man ledde om man var kungen. Frida tog sin roll ytterst seriöst och började domdera sina hästar, katter och älskarinnor med en järnhand.



Från vänster: Häst, älskarinna och drottning. Bra spel det där.

Sedan vandrades det runt runt runt i lilla ustad med dessa FABULÖST trevliga människor. Slutade med att däcka på madrasser i den skabbigaste av lägenheter - ja, det är min jag syftar på.

Hemma sent.

Monkikjol, seconhandkofta och hmtights -yepp yepp.


Träffa alldeles för mycket bekanta på vägen hem så jag kom ju nästan aldrig hit.

Men nu jävlar har jag ätit gröt och druckit smoothie - FEST.
Det äts chips bredvid mig.
Någon skall dö.

Hohoho skojigt.



Påfund av Satan.


Efter vad som känns som HUNDRA besök hos tandläkarn har de äntligen (eller ah "äntligen") kommit till kritan. Jag har fått någon fin-halv-glugg-tandställning som är rätt diskret förutom min barnsliga glugg.

Men i övrigt så är det satans påfund - för åh i helvete vad ont den gör. Jag tyckte det var illa i början (haft den sen torsdag), men nu kan jag inte prata normalt eller äta som jag vill. OCH JAG KAN FRAMFÖRALLT INTE ÄTA CHIPS. DET är fruktansvärt. Vill dö lite. Men jah - skall fokusera på att det blir bra sen... fint... sen... mmh.

.



Change - Oingo Boingo

AGAIN AGAIN I LOVE REPETITION!

Tro fan att när man inte haft denna låten i huvudet på ett riktigt bra tag - så går den på tv. Och det är ju så satans klockrent att jag inte slutar tittar - men kommer antagligen aldrig få ur den ur huvudet någonsin igen.


Man blir ALDRIG för gammal för ballonger.

Så vi köpte ett partypack på 50 ballonger i Lördags - som Frida blåste upp, och jag... knöt ihop. Hon har nog järnlungor, men hon var glad och sprang runt i lägenheten och sjöng efter också. Det berodde väl antingen på blåsandet, men jag tror det var av ballongerna runt henne.


Förändring för tusan!




Känns JÄTTE skumt, men jag tror det kommer kännas bättre snart.
Vad sägs barn - vad sägs?

Funderade på att sova - youtube vann.


MUTANT NINJA TURTLES.



Nu skall här spelas tvspel halva natten. Min lätt obehagliga bror med röd mask åker ju imorgon!

Hon kom hon såg hon segrade.



Amanda kom hem, festade och vände tillbaka till London. Men vi hann det viktigaste.

En shot för mycket på krogen.
Någon idiotisk och fantastisk dricklek som bara kan sluta på ett sätt.
Bakispizza.
Vara i gamla skolrökrutan.
Sova inklämda på madrasser.
Bli besviken på Uddevalla, och sen strunta i det.
Vara desperata för efterfest men hitta på något bättre.
Kramas.
Lyssna på jävligt svängig musik.
Dansa.


Men fan. Snart får du komma hem för gott!

OCH JUST DET JA!

Jag är blond.

BRORSAN ÄR HEMMA.


Gamla bilder inför ny fest.

 

Det är Påskkalas på gång. Mycket dans och lite stå. Fest hos Ulle, sen i ustad och sen på gatan. Jag gillar planen. ÄLSKARDEN!


Nu såhär inför kvällen.



Förlåt Amanda. Men denna bilden kommer alltid användas in något sammanhang.

Gårdaggen.

Hälsade på minste storebror i Göteborg med store storebror, mor och sen systrafamilj (ja det är många syskon att hålla reda på) det var indisk resturang och vin. God mat som jag sila mellan famtänderna och gott vin som som slank gott ner i strupen. Inget fel på detta. INGET FEL ALLS.



Började med Starbucks med GIGANTISKA varmchoklad koppar. Det var gott. Åt Kakfrosting också. Oh yeah.

Vi samlas för snusk.

AMANDA ÄR HEMMA och JESUS ÄR HÄR, då är det kalas. Alltid kalas. Så mycket kalas att man absolut inte hinner med att blogga. Och snusk är det också. Vi hittade lite kondomer.



Det är kult med kondomer.

nuuu e deeet fweeest'

heheheh klädval görs av jesus. taggtorns kronan blev omodernt för 2000 år sen så nu e det hippieband som gäller ?

vad gör ni ikväll?! den med beste svaret får en lenk!

Hallå eller!

Blogga inte på den där kvällen igår för jag bestämde mig för att dricka öl med Holger. Lite öl... mycket öl.

Slutade med att vi träffa vänner man inte träffat på länge och lät nya människor sova i lägenheten som den goda människan jag är. Lite fuldans och lite höga C häng - ALDRIG FEL.


LEDIG

Det är så fruktansvärt skönt att vara ledig, SÅ SATANS SKÖNT!

För en gång skull har jag vaknat innan elva av mig själv (halv elva hehe) och hunnit gjort en del av det jag dock måste få gjort. Nu skall jag äta mackbuffé jag gjort till mig själv och sen skall jag ned i u-staden och köpa saker jag inte vill lägga pengar på men bara måste! Och något annat... ohoooooo!


NI FÅR SE SEEEEN!



Inte rätt mackbild kanske, men ärligt talat. Ingen hade velat se hur mina mackor var uppbyggda.
Fan va gott det var dock.

Nu är dagen äntligen sluuuut.

OCH JAG ÄR FAN AS GLAD! Jag hann ALLT oOCH LITE TILL idag. Är nästan klar med filmen ärligt talat - jag tycker det i alla fall. Bilder, ljud, finslip, musik, effekter ALLT. Och detta på 10 timmar (utan paus - jag vet jag tar upp min arbetstid mycket, MEN DET ÄR STORT FÖR MIG).

Det enda jag gjort idag förutom att träffa long-lost vän. Sist vi sågs var Närcon 2009 (ja. jag sa närcon.) och så stöttes vi på för nån vecka sedan och bestämde lunchdejt... sushidejt... hm.



Han missuppfatta skapandet av puttenuttcupcakes. Mycket finare så. Jäklar vad längesedan.

Om det där mammor brukade säga va sant...

... så hade mina ögon blivit fyrkantiga av allt sittande framför datorn. Hittills denna dag: 5 timmar i streck. Igår var det 11 timmar med deux pauser. Jag känner mig fett duktig och produktiv, därför jag tog mig en paus för att gå in på blogg och skryta - kändes rättfärdigat faktiskt. Ska ge mig en längre paus sen och kanske blogga igen. Kanske. Om jag nu vill spendera pausen framför dator. Vi får allt se.


Hatten kom på i alla fall idag. Försökte vara utan den - men när man har hår med utväxt och inte orkat duscha på ett par dagar... jah. Ni kan ju tänka er.

Trött och till skolan åker!



Fett trötta bilder, är inte så trött... bara nästan. Är på väg till la studió igen för en heldag och helkväll framför redigeringsprogrammet igen. Nu jävlar skall här göras film! NU JÄVLAR!

Ska äta så mycket choklad jag bara kan när jag kommer hem. Som belöning. Och för att det är förbannat gott.

Redigerar skiten ur den här filmen.



Man måste sjunga om sina känslor. Annars dör man. På riktigt.
Så det gör jag.

Dat seal be so happy.

http://www.damnlol.com/i/20ec7a6bdd11a1a619a61e4a8f8d9361.jpg

dog lite.
och kom från vad jag höl på med...

SÅ man helt enkelt spenderar en bakisdag.







Jag tänkte att ni ville bli informerade.

Herregud Holger.



Mer blogrape en så får man då fan leta efter.

Lördagskväll.



Så var man plötsligt... nja inte så plötsligt kanske, i minibetlehem eller betlehem två eller "the sequel"... får fundera på detta också.



Det var Tacos, Orangina och jävlas med folk på internet. Aldrig sett så mycket besviknamansansikten på så kort tid.


Vin. VIN SKALL DRICKAS.



Jag gissar på att Holger spelade en jävligt bra låt med ett jävligt bra beat som fick Jesuhänderna att spasma som de ska.



Nöjda Lillean är nöjd. Jävligt nöjd.



I Jesuhuvud:

Karolina = Vad vill du?
Vin = OH YEEEEEEEAH



Sedan landade vi på Café Olof. Som ja... var bland det konstigare ställena vi landat på.

Frida kände WTF.



Holger kände Dont give a fuck.



Lilleman kände Get the fuck out - medans han åt melon han hittat på bordet.

Spelade konstiga spel, åt en herrans massa chirre, prata om en jäkla massa saker och jävlades till på morgonen. Bara bra. Bara så jävla bra.

Inflyttningspresent.


Igår insåg jag och Holger att vi självklart måste ha en inflyttningspresent åt Jesuslilleman (Lillsus, Jeman... Jesuman? Måste komma på något bra där.) Så vi bestämde oss för att skapa en fin kaktus på hållplatsen. Jag hoppas de tyckte om den, den var ju ätbar i allafall.

RSS 2.0