Om mig.

Jag heter Karolina men jag är kallad vid många namn.

 

Fröken Blå, Profeten, Shanu, Cashew och Järn är några - jag hoppas det är efter ordspråket "kärt barn har många namn", i vilket fall är det nice.

 

Jag är 18 år och pluggar om klimatfrågor och film på en folkhögskola i Göteborg.

 

Och jag har väl startat den här bloggen av anledningen som jag antar att många andra också har - man vill liksom berätta om sig själv, spika upp sina känslor och tankegångar för folk man inte riktigt känner eller lägga upp en och annan bild man är stolt över pågrund av innehållet eller hur den ser ut.

 

Hoppas i alla fall den smakar.

 

Detta är jag:

 


Tänkte visa med lite bilder vad jag älskar, bilder säger mer en massa nedskrivtet dravel:Min underbara Familjen Awesome. Har funnits där i vått och torrt. Gas och fast form. Krispigt och mjukt. Slemmigt och rent. Kärlek och hat. Bättre familj får man leta efter.
Mina två äldsta vänner som är lika derp och underbara som på bilderna. De kan dansa, spela låtsas saxofon och se på zombiefilmer av bara fan. Precis som det skall vara - och kommer fortsätta vara.
Mitt skolcrew, hipsters och hippies som diskuterar viktiga saker som att världen kommer att gå under eller var man få tag i en stövel med öl. Var fan var den där stöveln med öl?Det är en klassiker i repris. Men den är den bästa beskrivningen av hur mycket jag älskar att kalasa.
Kalasa, dansa, krama, pussa, skratta och göra saker som känns som en fantastisk idé i stunden.
Fy fan vad underbart det är.
Sen tycker jag det är kul att skriva djupa texter och skapa bilder för att försöka vara kreativ. Det är kul.
VÄLDIGT kul faktish.Sedan älskar jag att äta. Vid konstiga tider på dygnet. Helst ostmackor med Frida. Eller CHIPS.En annan av mina ABSOLUTA favorit hobbys - att sova.Nördar sönder Tim Burton, hans figurer, filmer, texter och teckningar.Mitt livs kärleks autograf - Danny Elfman. Han fick mig att älska musik. Åh den underbara människan.
Klänningar, rosetter, läppstift och eyeliner... klädmissbrukare, sminkmissbrukare och skomissbrukare. Den är jag.Slutligen - Musik. Fantastiska jävla musik som fyller öron med ord och toner som får mig att bli lycklig under tiden eller efter låtar väl utvalda på min musikspelare. Cd skivor eller Lp skivor - ännu två objekt att kalla det bästa som finns.Mina vänners bloggar.

Ett Blandbandbazzinga

 

etherealme


Sweet Sticky Sky


Extra Bloggar.Fotosession från Höga C i Uddevalla.Min förra blogg, jag var fett pretantiös - och lite deppig i sista inläggen IGNORERA DET.Min förr-förra blogg, jag var inte blygsam med min rosettfetish.En fantastisk filmblogg med Jesus. Vi visade vägen av vara fan.

RSS 2.0